Puma a Han Kjøbenhavn: retro kolekce

Puma a Han Kjøbenhavn: retro kolekce

2. srpna 2019, Puma, Han Kjøbenhavn, retro kolekce, kolekce

Sponzorované odkazy

Jestliže patříte k fanouškům neotřelých a povedených spoluprací firem, máme pro vás dobrou zprávu. Dohromady to opět dala PUMA a dánská značka Han Kjøbenhavn, aby společně vytvořili v pořadí již třetí kolekci. Ta pro letošní jaro a léto 2019 se nese ve znamení sportovní, streetstylové a retro módy a spolu s kampaní focenou analogem tvoří opravdu povedenou podívanou.

Svěží vítr z Kodaně

Za značkou Han Kjøbenhavn stojí Jannik Davidsen, který nyní funguje jako kreativní ředitel. Tato dánská “srdcovka” vznikla poměrně nedávno, teprve v roce 2008 v kodaňských ulicích a svého původu se drží do dneška. Skandinávské prvky a dánský design jsou v jejích kolekcích patrné a ta vzniklá ve spolupráci s Pumou není výjimkou. Za pomoci dobře zvolených materiálů, barevných detailů a ikonického loga Puma v sobě dokázala skloubit luxusní módu, sportovní styl a stylový retro nádech.

Nové retro

Přetváření retro kousků do moderní podoby je ve světě módy oblíbenou disciplínou a spolupráce Pumy a Han Kjøbenhavn se jí věnuje s velkou grácií. Důkazem je hned 18 kousků oblečení, které kolekce přináší, a také modely bot. Pozornost láká především originální retro silueta tenisek PUMA CELL Venom Han. Ta vyniká inovativní odpruženou technologií CELL, bílými tóny i volbou materiálů. Tvořeny jsou totiž z prodyšné síťoviny s vintage semišovou a stříbrnou vrstvou. Všem sneakers fanouškům by pak neměla uniknout ani boty RS-X Han, kterou zdobí sportovní vzhled a neonové detaily.

Trendy: zašlá grafika, vyšívaná loga

Řadu prvků z předchozích společných kolekcí návrháři zařadili i do té pro jaro a léto 2019. A není se co divit, “zašlá” grafika, vyšívaná loga či pruhované materiály jsou něčím, co se jen tak neokouká. Sluší navíc mikinám, tričkům i kraťasům a dokonale ladí s jejich jednoduchým designem a čistými liniemi. Aby ale nechyběly ony sportovní prvky, oživují kousky neonové detaily a nechybí ani funkční doplňky. Těšit se tak můžete třeba na batoh s několika praktickými kapsami uvnitř i zvenku a vyztuženou přihrádkou na laptop. Kousky z kolekce Puma a Han Kjøbenhavn seženete v obchodech Footshop, Queens, Fresh Labels nebo třeba Vemzu.

Foto: PUMA

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu