Puma a značka Rhude: minimum na maximum

Puma a značka Rhude: minimum na maximum

27. července 2019, Puma, Rhude, unisex kolekce, streetswear oblečení, tenisky

Sponzorované odkazy

Puma a značka Rhude, založená v roce 2015 návrhářem Rhuigim Villaseñorem, spojily síly a společně představují novou a originální unisex kolekci. Je na maximum minimalistická.

Značka Rhude prosazuje nový přístup k módě a minimalistickou estetiku, kterou kombinuje se streetovou módou. Rhugi Villaseñor pro svou první spolupráci se značkou Puma zvolil ikonické produkty Puma, který obohatil svým nezaměnitelným rukopisem, neotřelými vzory i barvami.

Puma Cell Alien RhudePuma Cell Alien Rhude

„Díky tomu, že jsem do USA emigroval až před nástupem na střední školu, vnímám aspekty značky jiným způsobem než mnozí jiní američtí návrháři. Logo může mít samo o sobě velkou sílu a váhu. Skutečnost, že mohu spojit svůj brand s právě tak silnou značkou, jako je PUMA, je pro mě jedním ze splněných snů, “ vysvětluje zakladatel značky Rhuigi Villaseñor.

Puma Cell AliterationPuma Cell Aliteration

Puma Rhude

V celé kolekci oblečení i bot je patrný minimalistický přístup a cit pro jemnou barevnou kombinaci. Tmavé barvy jsou kombinovány s krémovými tóny a s výrazným mentolovým detailem. Kolekce obsahuje kabáty, trička, kalhoty a hned několik kultovních siluet bot Puma. Tenisky Puma Cell Alien Rhude inspirované devadesátými lety přicházejí v tmavé barvě s koženými detaily a s mohutnou krémovou podrážkou.

Puma Rhude streetswear unisex oblečeníPuma Rhude streetswear unisex oblečení

Kolekce ale zahrnuje i oblíbený typ tenisek Puma Aliteration Rhude v jemných béžových tónech a kotníčkové Puma Basket ’68 OG Mid Rhude se stříbrnými detaily na boku boty. Tato unikátní a nezaměnitelná spolupráce značek přináší i retrem inspirované Puma Palace Guard Rhude v šedé variantě.

Vybrané tenisky a produkty z nové kolekce budou dostupné koncem srpna a v září 2019 u prodejců Queens a Footshop.

Aktuálně můžete vybírat Puma Cell na Queens zde a Puma Rhude bude doplňován zde.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu