Kolekce Levis Pride 2019

Kolekce Levis Pride 2019

16. srpna 2019, Levis, kolekce Levis Pride 2019, Pride2019

Sponzorované odkazy

Vaše rodina je něco, do čeho jste se narodili. Ale pro komunitu LGBTQ+ je často rodina to, co si sami vybudovali, a ti, se kterými naváží to nejhlubší spojení. Možná to jsou pokrevní vztahy, možná ne.

Jediné, na čem záleží, jsou lidé, na které se můžete spolehnout, se kterými se můžete podělit o své radosti i slzy, prostě všechno, co život přinese. Kolekce Levi´s Pride 2019 oslavuje právě tyto speciální rodiny a sílu, kterou prokazují při vytváření podpory, jednoty a lásky. Zahrnuje trička, džíny, džísky a doplňky s logem Levi´s a duhou Pride.

Dlouholetá tradice

„Levi´s má dlouholetou tradici podpory komunity LGBTQ+, kterou poskytují nejen jeho zaměstnanci, ale také fanoušci. Byli jsme první firmou Fortune 500, která v roce 1992 nabídla stejné výhody partnerům stejného pohlaví, a od té doby je naše podpora nepřetržitá. Jsme hrdí, že každoročně podporujeme komunitu LGBTQ+ naší kolekcí Pride i účastí na akcích Pride po celém světě,“ říká Jen Seyová, viceprezidentka a šéfka marketingu globálních značek Levi Strauss & Co.

OutRight Action International

Výtěžek letošní kolekce Pride, tedy 100% čistý zisk – opět podpoří OutRight Action International, organizaci, která se snaží prosazovat práva lidí z komunity LGBTQ+ po celém světě a se kterou Levi´s dlouhodobě spolupracuje. Levisky jsou více než půl století uniformou společenského pokroku a s kolekcí Pride 2019 Levi´s v této tradici pokračuje a snaží se o to, aby každý cítil, že má komunitu, která ho podporuje.

O Levis

Značka Levi’s ztělesňuje klasický styl a nadčasovou eleganci. Džíny Levi's se od vytvoření společností Levi Strauss & Co. v roce 1873 staly nejznámějším a oblečením na světě. Portfolio značky Levi's se neustále rozvíjí a v oděvním průmyslu nemá obdobu. Toto špičkové denimové oblečení a doplňky jsou k dostání ve více než 110 zemích a dávají lidem celého světa možnost vyjádřit svůj individuální styl.

Kolekce Levi’s Pride je v prodeji od začátku srpna v pražských Levi’s Storech na Václavském náměstí 10 a v Palladiu.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu