Sluneční brýle Cartier podzim a zima 2019

Sluneční brýle Cartier podzim a zima 2019

13. září 2019, sluneční brýle, Cartier, nová kolekce, kolekce podzima zima 2019

Sponzorované odkazy

Cartier má dlouholetou tradici ve výrobě luxusních doplňků, mezi které patří mimo jiné výroba slunečních a dioptrických brýlí. Brýle Cartier jsou drahocenným šperkem, určeným pro ty nejnáročnější klienty. Kolekce pro podzim a zimu je toho důkazem.

Nová kolekce slunečních brýlí Cartier je nadčasová a zároveň inovativní a designově vytříbená. Nabízí dokonalou tečku každého looku. Charakteristické tvary Cartier se odrážejí v každém kousku. Pro podzim-zimu 2019 jsou hlavními pilíři kolekce jsou řady slunečních brýlí Santos de Cartier, Panthère de Cartier a Première de Cartier.

brýle z řady Santos de Cartierbrýle z řady Santos de Cartier

Santos de Cartier

Model brýlí odhaluje odvážné a mužské proporce, které jsou jasně zřetelné ve tvaru obrouček vyjadřujících silnou mužnou rozhodnost především u modelu z titanu. Každý kus je obohacen kovovými šroubky inspirovanými nýty letadel, které se objevují i na kultovních hodinkách Santos. Jsou to nezaměnitelné detaily, které dávají autentický a jasně rozpoznatelný pohled na klasické pilotní a obdélníkové tvary.

model z řady Panthère de Cartiermodel z řady Panthère de Cartier

Panthère de Cartier

Tato řada je ozdobena rafinovaným až sochařským nádechem panteřích hlav inspirovaných šperkařskou kolekcí domu Cartier. Sluneční brýle jsou zdobeny ručně lakovanými povrchovými úpravami připomínajícími onyx používaný pro panteří skvrny. Kovové obroučky a skly různých barev jsou rafinovaně elegantní a luxusní zároveň.

model slunečních brýlí řady Première de Cartiermodel slunečních brýlí řady Première de Cartier

Première de Cartier

Připomíná první brýle, které uvedl Cartier v roce 1983, zabarvené podzimními odstíny vyjadřují eleganci a osobitost. Pečlivá ruční výroba kombinuje motiv Godron a Cartierův symbol C na každém modelu. Kolekce Première de Cartier symbolizuje výrobní dokonalost šperkařského domu ve způsobu zpracování ušlechtilých materiálů.

Všechny řady nové kolekce Cartier a jejich modely přicházejí v široké škále přírodních tónů, díky nimž je každý kus jedinečný. V dokonalé rovnováze mezi tradicí a moderností odráží celá kolekce jemnost a citlivost v kombinaci s řemeslnou a kreativní inovací.

Zdroj foto: Cartier

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu