Boty, boty a boty: Louis Vuitton zbrojí na podzim a zimu 2019

Boty, boty a boty: Louis Vuitton zbrojí na podzim a zimu 2019

11. září 2019, Louis Vuitton, kolekce obuvi, boty, podzim a zimu 2019

Sponzorované odkazy

Značka Louis Vuitton zbrojí na podzim a zimu 2019. Tentokrát si vzali na paškál obuv. Pro tuto kolekci podzim/zima značka sáhla k inspiraci do klasického pánského a dámského šatníku. Klasika přizpůsobená současným trendům.

Trendy jsou letos nakloněny botám bez vyššího podpatku v retrofuturis­tickém nádechu. Masivní vzhled polobotek se silnou podrážkou, motorkářské boty a hybridní balerínky, to je kolekce Louis Vuitton na letošní podzim a zimu.

Polobotka s platformou

Tón celé sezonní kolekce nasazuje její stěžejní model, kterým jsou polobotky na platformě se silnou „traktorovou" podrážkou. Ležérní a měkké polobotky, které vypadají robustně a „tvrdě", zdobí bílé šněrování, na němž je vidět tradiční řemeslné know-how značky.

V moto stylu

Motorkářské boty se vrací – tuto sezonu v podobě kotníčkových bot a kozaček, které představují rebelsky rockerskou alternativu. Boty na ultra nízkém podpatku se nabízejí v elektricky modré kůži, ve variantě ze dvou barev kůže s „tkaným" efektem, ale samozřejmě i v nadčasové černé klasice a ve variantě z plátna Monogram.

Na sportovní notě

Sportovní boty Archlight, které se poprvé představily na přehlídce kolekce jaro/léto 2019 a rychle se staly ikonou mezi modely bot Louis Vuitton, se na podzim a zimu oděly od charakteristických barev Centre Pompidou – klasické trikolory, která je poctou architektuře této významné pařížské budovy, ale nabízejí se i v tvídové verzi, která rezonuje s modely kolelce ready-to-wear.

Fotografie: Annie Powers

Styling: Marie-Amélie Sauvé

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu