Reebok s raperkou Cardi B.

Reebok s raperkou Cardi B.

30. srpna 2019, Reebok, Cardi B., kampaň, raperka, sportovní oblečení, tenisky

Sponzorované odkazy

Věhlasná značka sportovního oblečení a obuvi Reebok pokračuje ve své globální kampani s názvem “Sport the Unexpected”, která zaujala svým originálním a neuctivým pojetím. Jejím nejnovějším počinem je klip pojmenovaný “Nails”, v němž hlavní roli ztvárnila mezinárodní ikona raperka Cardi B a, jak už může název napovídat, také nehty.

V salonu krásy

Celý videoklip, který má celkem 60 vteřin, začíná zdánlivě běžným rozhovorem Cardi B. v kosmetickém salonu s další zákaznicí. Poté se však začnou dít věci, když raperce začnou neuvěřitelně růst zdobené nehty a s touto nevšední manikúrou se celý klip posunuje do říše nadpřirozena. Na počest samotného klipu byl pak Reebokem vytvořen i imaginární přípravek “Nailed It” určený právě pro extrémní růst nehtů.* „Při spolupráci s Cardi na klipu „Nails“ jsme chtěli zachytit okamžik, který by byl pro Cardi typický a zároveň bořil konvence a nabídl něco víc než jen celebritu v obvyklé roli. Šli jsme na to jinak a zasadili jsme ji do typické každodenní situace, která se neočekávaně změní a do světla reflektorů zcela jedinečným způsobem postaví ikonické tenisky Reebok Club C,“* vysvětluje téma klipu, natočeného uznávaným režisérem Andreasem Nilssonem, Inga Stenta, ředitelka marketingu Reebok.

Královny tenisek

Kromě Cardi B a neuvěřitelné manikúry hrají v klipu “Nails” důležitou roli i tenisky Reebok Classic Club C Vintage. Uvedeny na trh byly už v 80. letech 20. století a v dnešních dnech jsou považovány už za ikony, které přesahují generace, pohlaví, subkultury i společenské třídy. Své místo si našly i v botnících celebrit, včetně samotné originální raperky. „Kampaň „Sport the Unexpected“ oslavuje osobnosti, které jdou za svým, jsou odvážné, riskují a utvářejí tak naši kulturu – osobnosti, které mohou být jakékoli, jen ne předvídatelné. Nedokázali jsme si představit osobnost, která by toto poselství dokázala ztělesnit lépe než Cardi B,“ uvedla Inga Stenta.

Foto: Reebok

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu