Módní novinky Pavla Berkyho

Módní novinky Pavla Berkyho

22. srpna 2019, Pavel Berky, Berky, módní návrhář, móda, designér

Sponzorované odkazy

Česko-slovenský módní návrhář Pavel Berky má plné ruce práce s přípravami zbrusu nové kolekce, kterou představí hned na několika přehlídkách v průběhu září tohoto roku. Přesto se snaží nezanedbávat své příznivce a tu a tam osvěží nabídku svého eshopu novým exkluzivním letním kouskem.

Jedinečné šaty

Nenechte se zmást, ačkoli ty nejžádanější modely z dílny Pavla Berkyho se šijí ve větší produkci, mnoho kousků se dočká pouze jednoho jediného originálního zpracování. Pavel rád experimentuje a nakupuje zajímavé látky, ze kterých vytvoří často jedny jediné šaty. Ty jsou sice dostupné pouze v jediné velikosti, jsou ale skutečně originálním designovým kouskem, který nikdo jiný nemá a mít nebude.

Tyto jedinečné umělecké výtvory se obvykle nedostanou do obchodů a dostupné jsou přímo v eshopu Pavla Berkyho.

Krásnou ukázkou jsou dvoje letní lehké boho šatičky, které jsou aktuálně stále ještě dostupné.

Romantické boho šaty jako pro vílu

Bavlněné boho šaty s květinovou aplikacíBavlněné boho šaty s květinovou aplikací

Nadýchané bavlněné oversize šaty se zlatavými proužky jsou v horní části zdobené velice efektní květinovou aplikací. Krátký rukávek se na léto hodí a zapnutím knoflíčků u krku lze dosáhnout trochu serióznějšího looku. Šaty jsou úžasně vzdušné a příjemné na nošení.

Boho šaty s třásněmiBoho šaty s třásněmi

Velmi ženské splývavé šaty s jemným vzorem ozvláštněné třásněmi, drobnými bambulkami a kontrastními růžovými prvky jsou tím pravým pro ženy vyznávající boho styl. Šaty se pohodlně nosí, jsou volné a téměř je na sobě necítíte, díky stahovacímu pásku lze však snadno docílit nádherné ženské siluety.

Ležérní košilové šaty

Ležérní košilové šaty Pavla BerkyhoLežérní košilové šaty Pavla Berkyho

Košilové šaty představil Pavel ve své kolekci už na jaře a stále se k nim vrací a střihy drobně upravuje. Košilové šaty v podání Pavla Berkyho vždy překvapí nějakým zajímavým prvkem, kterým jsou ozvláštněné a příznačné pro něj jsou také velké kapsy. Nejnovější model je ušitý z lehké bavlněné látky s nepřehlédnutelným kostkovaným vzorem v červené a nebesky modré barvě.

Na dovolenou jedině s pareem

Novinkou v nabídce Pavla Berkyho je také pareo – velký bavlněný šátek, který je ideálním společníkem na dovolené. Z velkého šátku z příjemné čisté bavlny lze snadno vykouzlit mnoho různých modelů šatů, overalů, ale také třeba turban nebo kabelku. Zapomeňte na obyčejný uzel kolem pasu, s jedním kusem velkého šátku lze vytvořit i skutečně propracované modely.

Zdroj foto: Pavelberky.com

Autorem článku je Šárka Rychtářová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu