Novinky v dámských sportovních kalhotách

Novinky v dámských sportovních kalhotách

28. srpna 2019, dámské kalhoty, sportovní kalhoty, Queens.cz, značkové kalhoty,

Sponzorované odkazy

Sportovních kalhot a legín není nikdy dost. Patří k oblíbeným a pohodlným součástem dámské garderoby, které lze využít na mnoho různých způsobů a variací do stylových a cool outfitů.

V e-shopu Queens.cz zavládlo nadšení. Mají tu velkou nálož novinek, mezi něž patří cool dámské sportovní kalhoty. Vyberete si ty své?

ellesse Sestrieve Leggingellesse Sestrieve Legging

ellesse Sestrieve Legging

Suprovní legínové sporty kalhoty s apartními šlemi. Tyto ellesse Sestrieve Legging jsou ve fialkovém provedení se zelenými a černými pruhy (lampasy) na bocích. Mají nohavice s uchycením pod chodidlem podobně jako gymnastické nebo yoga kousky. K trendovním kalhotám, které nezůstanou nepovšimnuty ještě patří malý bonbónek nebo chcete-li třešnička na dortu, ve formě širokých šlí v černo fialkovém provedení. Cool kousek vás vyjde na 1 159 Kč.

Nike W NSW Legging PlaidNike W NSW Legging Plaid

Nike W NSW Legging Plaid

A máme tu druhou novinku, kterou jsou tyto atypické legínové sporty kalhoty značky Nike. W NSW Legging Plaid jsou vyrobeny ze směsi 61 % bavlny, 33 % polyesteru a 6 % elastanu v melange tmavě šedé barvě se žlutými a černými károvými všivkami na nohavicích. Velmi originální kousek by mohl být cool doplňkem vašeho osobitého sportovního looku. A cena? Pouhých 899 Kč.

Vans WM Authentic Chino Print TrousersVans WM Authentic Chino Print Trousers

Vans WM Authentic Chino Print Trousers

A něco ležérnějšího – černobílé kostkované dámské kalhoty od značky Vans. Široké pohodlně šité nohavice, dvě boční a dvě zadní kapsy, zapínání na knoflík a trendy šachovnicový vzor. To jsou Vans WM Authentic Chino Print Trousers, jež jsou vyrobeny ze směsi 64 % bavlny, 34 % polyesteru a 2 % elastanu. S tímto kouskem zazáříte všude, kam dorazíte. Vyjdou vás na 1 699 Kč.

adidas Originals Cargo Pantadidas Originals Cargo Pant

adidas Originals Cargo Pant

Tyto béžové kapsáče jsou dámské ležérní a sporty kalhoty od značky adidas Originals s pojmenováním adidas Originals Cargo Pant. Mají pohodlný široký pas s gumou a regulovatený ještě šňůrkou, dvě postranní kapsy a délka kalhot je rovněž zakončena pružným okrajem. Na bokách kalhot jsou našity velké nakládané kapsy. Stylový kousek ze 100 % bavlny vás vyjde na 1 949 Kč.

Carhartt WIP W Cardony PantCarhartt WIP W Cardony Pant

Carhartt WIP W Cardony Pant

A nyní trochu sportovní elegance. Jsou jimi černé dámské kalhoty od značky Carhartt WIP s bílým motivy. WIP W Cardony Pant mají vysoký pas, dvě boční a dvě zadní kapsy a cool celoširoké nohavice. Příjemná 100 % bavlna jim dodává správný náboj. Vyjdou vás na 2 599 Kč.

Navybrali jste si? Nezoufejte! Na Queens.cz najdete další nálož dámských cool kalhot.

  • Zdroj foto: Queens.cz
  • Úvodní foto: detail nohavic ellesse Sestrieve Legging
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu