Limitka pro cestovatelské fajnšmekry: Kolekce kufrů Montblanc x Pirelli

Limitka pro cestovatelské fajnšmekry: Kolekce kufrů Montblanc x Pirelli

9. září 2019, značkové kufry, luxusní kufry, zavazadla, cestování, Montblanc, Pirelli, limitovaná kolekce

Sponzorované odkazy

Svoboda pohybu spojená s maximálním komfortem, to je motto limitované kolekce cestovních zavazadel značky Montblanc v koprodukci se značkou Pirelli.

Cestování nebylo nikdy více přitažlivé. S těmito kousky vaše cesta bude procházka růžovou zahradou. Luxusní, komfortní a šik. Nevěříte? Přesvědčte se!

Luxusní značka Montblanc se spojila s italským průkopníkem ve výrobě pneumatik Pirelli. Společně vám přinášejí novou kolekci cestovních zavazadel pro náročné cestovatele.

Se společnou vášní pro inovace, kvalitu a design značky Montblanc a Pirelli propojily své síly a vytvořily cool limitovanou edici cestovních zavazadel. Kolekce je inspirovaná touhou po cestování a objevování, komfort a pohodlí. Obě značky se opírají o tradici pohybu a rychlosti, která se v Pirelli datuje od roku 1872.

Kolekce kufrů Montblanc x Pirelli

Lehká kabinová zavazadla s vysoce kvalitními kolečky s kuličkovými ložisky a pevnou rukojetí, vám umožňují přesný pohyb bagáže. Jsou navržena pro neohrožené cestovatele očekávající od svého kufru na pracovních i volnočasových cestách spolehlivost, výkonnost a komfort. Příznakem je vždy elegantní design zavazadel, který je ještě umocněn precizními detaily včetně nezaměnitelného dezénu pneumatik Pirelli.

„Existuje jen několik málo společností, které dokáží pracovat na inovacích ve stejném duchu a se stejnou vášní jako Pirelli. Značka neustále uvádí nové technologie a doplňky nejenom do světa sportovních soutěží ale také luxusních automobilů,„ říká Nicolas Baretzki z Montblanc CEO a dodává: „Spojili jsme tuto obdivuhodnou vytrvalost s objevitelským duchem Montblanc a vytvořili jsme společníky na cesty, kteří nabízejí současným cestovatelům tu nejvyšší odolnost a spolehlivost s dokonalou mobilitou a se stylovými detaily Pirelli, jenž dokonale doplňují design Montblanc.“

Inspirace z Montblanc #MY4810

Vycházející z originálního designu kufru Montblanc #MY4810, limitovaná edice Montblanc x Pirelli byla vytvořena ve spolupráci s Pirelli Design. Kufry jsou vyrobeny z lehkého modrého polykarbonátu s detaily z pogumované černé kůže.

360stupňová otočná kolečka s kuličkovými ložisky zdobí žlutý nápis PIRELLI společně s typickým pruhem okolo kolečka, který odkazuje na slavné barevné kódování z Pirelli pneumatik. Teleskopická rukojeť s možností aretace v různých polohách nese název kolekce.

Motiv dezénu pneumatiky Pirelli P ZERO™ je vyražen na žluté a černé cestovní visačce a na koženém zdobení napříč kufru. P ZERO™ je vysoce výkonná pneumatika kombinující zkušenosti nabité v motorsportu a spolupráce značky s předními automobilovými manufakturami.

Limitovaná edice Montblanc x Pirelli, tvořená kabinovým kufrem #MY4810 a kabinovým kufrem #MY4810 s přední kapsou, byla vyrobena v počtu 5.000 kusů.

A ceny?

  • Kabinový kufr #MY4810 Montblanc x Pirelli s kapsou 21.800 Kč
  • Kabinový kufr #MY4810 Montblanc x Pirelli 18.300 Kč

Oba kousky jsou k dostání v butiku Montblanc, Pařížská 98/17, Praha 1. Více na webu Montblanc.com.

Zdroj foto: Montblanc

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu