Nike spouští v Česku nákupní aplikaci Nike App

Nike spouští v Česku nákupní aplikaci Nike App

24. srpna 2019, Nike, Česko, nakupování, mobilní nakupování, aplikace Nike App

Sponzorované odkazy

Společnost Nike oznámila spuštění Nike App v České republice. Po velkém úspěchu ve Francii, Německu, Japonsku, Itálii, Nizozemsku, Španělsku, Velké Británii a USA dnes uvádí na trh novou technologii v dalších třinácti zemích napříč Evropou.

Ode dneška si tedy už budete moci nakupovat oblečení a boty Nike pohodlně z mobilu. Česká republika je mezi třinácti evropskými zeměmi, kde je tato aplikace už také dostupná, přičemž vám nabízí spoustu výhod pro členy NikePlus.

Především je to přednostní přístup k novým a limitovaným modelům, rezervace v eshopu nebo na prodejně, obsah od světových sportovců a návrhářů či exkluzivní pozvánky na akce atd.

Nike Fit

Během roku by měla nabídnout i revoluční Nike Fit, skenovací rozhraní, které bude přesně vědět, jakou velikost bot potřebujete a díky jehož pomoci zakoupíte tu správnou velikost.

Nike Fit lze použít v domácím prostředí za pomoci fotoaparátu v telefonu nebo na prodejně. Na prodejnách se k měření využívá speciálně vyvinutá podložka, která obchodníkům umožní doporučit zákazníkovi tu nejvhodnější možnou obuv ze sortimentu Nike.

App at Retail

Ještě větší zážitek z nakupování přinese i další funkce App at Retail, která kombinuje digitální i fyzická data a poskytne maximální personalizované služby zákazníkům v obchodech Nike.

Je určena pro prodejny a je výsledkem celoročního výzkumu, který vyústil ve vytvoření dokonalého společníka pro členy NikePlus. Kombinující digitální i fyzická data, poskytuje personalizované služby zákazníkům, speciální produkty a doporučení, kdykoliv je při návštěvě prodejny Nike.

„V Nike usilujeme o budování pevných vztahů se svými členy a zároveň mísíme zkušenosti fyzického i digitálního nákupního prostředí. Aplikace Nike přináší nový způsob nakupování a pomáhá fanouškům sblížit se se značkou více než kdy předtím. Díky této aplikaci jsou veškeré naše zkušenosti poskytovány milionům spotřebitelů už v dalších třinácti zemích Evropy,“* říká Joris van Rooy, viceprezident a generální ředitel Nike Direct EMEA.

Aktuálně aplikace Nike obsahuje tyto funkce

  • Nikeplus Unlocks – To nejlepší z Nike pro každého člena NikePlus. Boty, o kterých si myslíme, že byste je mohli chtít, pro vás rezervujeme ještě před dnem zahájením prodeje. Exkluzivní obchod s produkty, které jinde nenajdete. Osobní pozvánky na akce a události pro všechny členy.
  • Behind the Scenes – Interní obsah přímo od největších světových atletů a návrhářů Nike.
  • Your Personal Store – Specializovaný obchod Nike přizpůsobený pouze a jen vám, včetně rychlého odbavení a dopravy zdarma.
  • Reserved for you – Možnost zajistit, abyste měli vámi požadovaný produkt rezervován ve správné velikosti a aby vám tak neunikl.
  • Restocks – Někdy se vyprodané produkty vracejí do skladu v malém množství. Uživatelé, kteří se je pokusili koupit v prvním kole, získávají prioritní přístup k nákupu nově naskladněných kusů.
  • Early access – Náhled nových a limitovaných produktů, které nelze najít na jiných kanálech Nike.
  • Special events – Pozvánky na exkluzivní zážitky a nakupování v obchodech po celém městě.
  • Latest Trends – Tipy k jednotlivým sezonám, které obsahují rady od předních světových stylistů, a tipy, jak nosit vaše oblíbené produkty Nike.
  • Birthday present: Všichni členové, kteří získávají emailové novinky od Nike, dostanou na začátku svého narozeninového měsíce 25% slevu na sortiment v Nike App.

Nike App je dostupná od 15.8. 2019. Pro uživatele iOS v Apple Store zde a pro uživatele Android v obchodě Google Play zde.

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní, technika a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu