Veselá móda pro stylové slečny

Veselá móda pro stylové slečny

26. srpna 2019, šaty, sukně, šortky, léto, dívčí móda, KiK

Sponzorované odkazy

Snad každá maminka, která má doma dcerku, ví, že se s létem v obchodech objevuje oblečení plné barev, vzorů a různých obrázků. Vybrat si můžete z nespočetného množství oblečení, šatů, sukní, triček i tílek a kraťásků. Každý rok má léto nějaký motiv, který zrovna frčí. Letos bych řekla, že inspirací byla opět krásná příroda a tak můžeme na oblečení v různých obchodech vidět pruhy v barvách duhy, plameňáky, motýlky a různé ovoce. No nejvíce asi meloun.

K moři nebo na přehradu

Dívčí móda je úžasná a skvělá v tom, že má velký výběr. Takže si pro Vaši malou parádnici můžete vybírat z mnoha kousků, které se budou hodit jak na prázdniny u moře, tak na chvíle strávené u babičky na vesnici nebo třeba na přehradě pod stanem či v karavanu. Navíc toto léto jsou jednotlivé kousky k dostání v pastelových barvách a jsou vyrobeny z velmi příjemných materiálů, které jsou vzdušné a pohodlné. V Kik mají samozřejmě celou kolekci, takže ať už si s dcerkou vyberete šatičky, sukýnku nebo prostě jen šortky, určitě při jakémkoliv výběru nešlápnete vedle.

Nákup v Kik za hubičku

Já osobně do Kik chodím nakupovat dětské oblečení velmi ráda. Sama mám holčičku a výběr oblečení na ni je tam opravdu velký a cenově tam nakoupím doslova za hubičku. Toto léto jsem dcerce pořídila krásné šatičky s proužky za 105 Kč, ale na výběr tam byly i růžové s obrázky kaktusu nebo krásně tyrkysové modré s obrázky zebry. Pořídila jsem jí i krásnou růžovou sukýnku s motýlky a růžové tílko se stejným motivem, a k tomu i obyčejné jednobarevné tričko. Tento set mě stál necelých 150 korun. Pro Vás, které nemusíte máte raději jiné barvičky, než je růžová byla k dostání sukně, šortky a topík v modré barvě s motivem melounu a třešní. Cenově taky pár kaček.

Dívčí šaty pro „twiggy“ maminky

No a maminky, které jsou malinké a mají postavičku „twiggy“ si stejně jako já můžou svůj šatník doplnit dívčími šaty v růžové barvě s nápisem, nebo krásné tmavě modré šaty s obrázky kaktusu a slunečních brýlí s gumou v pase. No a cena byla úžasná, jen 139 korun.

Takže já jsem svůj a dcery šatník na léto vybavila krásnými kousky oblečení za pár kaček. A co vy, taky jste si ulovily ty svoje TOP kousky?

Zdroj: Kik

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu