Levis a Nike: kultovní značky mají společnou limitku

Levis a Nike: kultovní značky mají společnou limitku

17. září 2019, Levi, Nike, limitovaná kolekce bot, tenisky

Sponzorované odkazy

A je to tady! Spolupráce dvou kultovních značek, které si nyní pro vás připravily společnou limitovanou kolekci tenisek, která je k mání ve vybraných světových Levis Storech.

Levis a Nike jsou inovátory v personalizaci oblečení. Metoda není podstatná, ať jde o rukou vytvořený detail na džínech a teniskách, nebo složitější technologii laserového vypalování a digitální personalizace. Nejdůležitější je styl. Nyní se obě kultovní značky spojily, aby vytvořily něco výjimečného – limitovanou kolekci Nike by Levis.

Originalita a sebevyjádření

Nike nám už 20 let umožňuje navrhovat si své vlastní tenisky – od látek a barev až třeba po tkaničky. A nyní se k tou ještě připojují materiály Levis, které jsou již po generace a napříč generacemi využívány pro vlastní originalitu a sebevyjádření.

Obě značky nyní propojily své technologie a výsledkem je kolekce Levis by You, nabízející řadu látek a úprav Levis, a to jak kůži a denim, tak** manšestr a šerpovinu**. Pokud si chcete originálně a po svém personalizovat tenisky Air Force 1 High, Air Force 1 Low nebo Air Max 90, můžete tak učinit od 19. srpna na Nike.com/Levis­ByYou.

Nike by Levis

Limitovaná kolekce Nike by Levis tedy zahrnuje zmíněné kultovní tenisky Air Force 1 High a Air Force 1 Low, a to v exkluzivním růžovém a indigovém odstínu. Kolekce parádně spojuje některé z prvků stylu a designu obou značek, například potisk skládající se z loga Levis a symbolu Nike Swoosh, když na pravé patě je logo Levis Red Tab.

Oboje botky jsou z originálního denimu shrink-to-fit, který se používá na kultovní džíny Levis 501®. K dostání jsou od 26. srpna ve vybraných Levis Storech po celém světě, tedy mimo Prahu je můžete mít v mnoha místech, kam zamíříte – Berlín; Londýn, Regent Street; New York, Soho; Paříž, Champs Elysees; San Francisco, Market Street; Šanghaj; Tokio a Harajuku.

Zdroj foto: Nike, Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu