Kolekce MYT značky Reebok: konvence stranou

Kolekce MYT značky Reebok: konvence stranou

23. září 2019, Reebok, kolekce MYT, podzima zima 2019

Sponzorované odkazy

Od undergroundových klubů po hlavní stránky magazínů oslavuje kolekce MYT všechny ty neohrožené ženy i muže, kteří se nebojí vykročit z davu a dělat věci po svém.

Nespoutaná ambice značky Reebok podporovat silné osobnosti v jejich kreativitě a sebevyjádření bez hranic stála u zrodu této rozmanité kolekce, určené všem, kdo posouvají hranice možného, nesplývají s davem a dávají o sobě slyšet.

Reebok MYT

Kampaň FW19, focená ve ztichlých, liduprázdných ulicích Londýna takzvaně „po zavíračce“ spojuje šest výrazných osobností v jejich živelné touze nebýt jedněmi z mnoha, vybočit z beztvaré masy a dokázat ve svém kreativním oboru prolomit vlny. Pestrá kolekce MYT je určena silným osobnostem, které se nebojí být samy sebou a žít ve svém vlastním rytmu. Je jedno, jestli je vaší parketou techno z Paříže nebo reggaeton z Chile, kolekce MYT má něco pro každého.

V kampani se sešli evropští top DJové a hudebníci a vyrazili z domácího, klubového prostředí přímo do ulic, kde to všechno žije a kde se rodí to podstatné na poli kreativní spolupráce.

Kdo vše fotil se značkou Reebok?

  • Taylah Elaine, moderátorka vyhlášených +1 parties
  • Amber Donoso, zpěvačka a autorka původem z Chile
  • Chloëdees, moderátorka rádia NTS
  • Ruby Savage, holandská DJ
  • DJ Bambounou, pařížský techno DJ
  • Tommy Gold, promotér nočních klubů, původem z Londýna

Na otázku, co to znamená „vybočit z řady“, odpovídají Ruby Savage, Amber Donoso a Chloëdees

Ruby Savage

„DJing je moje kreativní parketa a žádná pravidla v něm neexistují. Jednou jsi umělec, tak děláš to, co chceš. Důležitý je srovnat si v hlavě, o co ti jde, a nastavit si směr – prostě vždycky vědět, proč to děláš. Vědět co chceš říct, co chceš vyjádřit, a bejt nejlepší v tom, jak to děláš.“

Amber Donoso

"Vybočit z řady znamená odlišit se. Já k vyjádření vlastní identity rozhodně využívám osobní stylizaci. Miluju oblečení a baví mě nosit i to sportovní, ale musí se kombinovat tak, abych v něm vypadala autenticky. Tahle filozofie úzce souvisí s tím, co jsem zač jako umělec.”

Chloëdees

„Myslím, že mají dneska kluci a holky spoustu nadějí, když na internetu vidí, jak se někdo přes noc proslavil. To ale vůbec neodpovídá skutečnosti. Každý musí odvést spoustu práce. Mít trpělivost a věřit, že se o vás doslechnou lidé na správných místech a že se nakonec dostanete, kam tolik chcete – a možná i někam jinam, o čem jste ani nesnili. Trpělivost je při tvorbě to hlavní.“

Kolekce MYT pro muže i ženy je nyní k dispozici i ve velikostech XXS a XXL. Rozmanitý výběr jednotlivých kusů, které je možné kombinovat do kompletního outfitu, slouží k tomu, aby vyzdvihoval individualitu.

Teplákové soupravy, sportovní podprsenky, legíny, šortky i trička jsou zdobené brandovou grafikou a vyvedené v paletách výrazných barev, s moderními konturami, jež se hodí kamkoli od fitka po klub.

Zdroj foto: Reebok

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu