Air Jordan: Značka, která zaštiťuje stylové oblečení nejen pro basketbalisty

Air Jordan: Značka, která zaštiťuje stylové oblečení nejen pro basketbalisty

31. srpna 2019,

Michael Jordan jakožto bývalý americký profesionální basketbalista, jenž byl dokonce několikrát označen za jednoho z nejlepších basketbalových hráčů všech dob, v roce 1984 založil značku Air Jordan. Výrobce obuvi a oblečení momentálně patří pod křídla společnosti Nike. Přestože původně se jeho produkce zaměřovala na potřeby jeho zakladatele, o rok později se výrobky dostaly do volného prodeje.

V současné době je značka Air Jordan proslulá po celém světě, přičemž nosí ji nejen příznivci basketbalu. Oblečení se siluetou smečujícího Michaela Jordana si opravdu oblíbíte pro jeho nevšednost, pestrost a hlavně pohodlnost.

Co všechno Air Jordan vyrábí?

Do značky Air Jordan se můžete obléci od hlavy až k patě, a to doslova, protože v nabídce najdete jak čepice, tak i trička, mikiny, kalhoty, kraťasy, bundy, boty či tenisky. Stejně tak výrobce nezapomíná ani na dětskou kolekci, takže můžete nosit stejné kousky jako vaše ratolesti. Stačí najít vhodný Jordan shop, kde si oblečení vyzkoušíte a nakoupíte.

Samozřejmě objednat se dá všechno z internetu, ale někteří jedinci si potrpí na tom, když si mohou oblečení osobně vyzkoušet.

foto: basket-shop.czfoto: basket-shop.cz

Kde Air Jordan oblečení koupit?

Pokud tedy hledáte Jordan obchod, doporučujeme podívat se do pestrého produktového portfolia internetové prodejny basket-shop.cz, která má i kamennou pobočku v Praze 9. V nabídce najdete vše od doplňků přes oblečení až po dětskou módu. Jestliže se věnujete basketbalu, nechybí ani kousky pro tento legendární sport. Co víte, třeba se stanete druhým Michaelem Jordanem.

Co se cen týče, ty jsou různé, některé kolekce jsou dražší, jiné levnější. V uvedeném e-shopu jsou však poskytovány i slevy a akce, a tak za některé věci výrazně ušetříte. Stačí se jen podívat do kategorie se slevovými akcemi.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii ostatní a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu