Novinka od Leedy: Leeda Rental

Novinka od Leedy: Leeda Rental

15. září 2019, Leeda půjčovna, společenské šat, dámské šaty, kolekce Leeda Rental

Sponzorované odkazy

Leeda vymyslela pro ženy a dívky exkluzívní věc. Půjčovnu Leda. Protože sdílení je radost a skutečně méně je někdy více. Proto je tu Leeda Rental.

Protože znáte to dámy také? „Nemám co na sebe. V čem půjdu? Vzala bych si je jen jednou… Šaty, nebo letenka? Co když ho potkám? Musí mi to slušet. Nechci mít moc věcí, ale ty šaty s vlečkou… Jednou.“ Je vám to povědomé? Také takto řešíte oblečení? Tak to zkuste tak trochu jinak – z Leeda půjčovnou alias Leeda Rental.

Leeda Rental

Nová služba značky Leeda, pojmenovaná Leeda Rental, pojímá oblečení, které lze zapůjčit. Je to kolekce zejména společenských a svatebních šatů. Takto značka Leeda podporuje udržitelnost módy a sdílení. Tak udělala značka další krok správným a eko směrem.

Modely Leeda můžete vídat nejen na červeném koberci například s Aňou i Ester Geislerovými, Jenovéfou Bokovou, Ivanou Jirešovou, Barborou Polákovou ale i dalšími. Jsou synonymem pro minimalismus s propracovaným detailem, variabilitu i luxusní materiály.

Majitelka značky Leeda

LucieKutálková, designérka a majitelka značky Leeda nám k tomu řekla “Některé modely nechávám v archivu jako vzorky ke střihům, pro potřeby focení, zkoušení a následné zakázkové výroby, nebo dělám styling různým známým osobnostem. Oblečení pak už nelze prodat a zůstávalo nám v ateliéru. Z mého pohledu není důvod vlastnit oblečení jen pro jednu akci, pokud to není zrovna model, ke kterému vás pojí třeba citová vazba. Chtěla jsem, aby i ostatní ženy, nejen známé osobnosti, také měly možnost jednorázového zapůjčení a dostalo se jim stejné péče včetně doporučení celkového stylingu."

A ještě dodala


"Mám mnoho zákaznic, které chodí často na společenské akce a nakupovat pokaždé jiné šaty jim nedává smysl. Kolekce znají a když zjistily, že jejich oblíbený model je možné půjčit, byly nadšené. A tak šaty “žijí” dál. Není potřeba mít mnoho oblečení, ale přemýšlet nad kombinacemi, mít nadčasový a kvalitní základ, který se dá kombinovat. Z mého pohledu je to další z mnoha cest k udržitelnosti v módě.”

Aktuální nabídku šatů naleznete na webových stránkách Leeda v sekci Rental zde.

A ceny půjčovného?

Pohybují se dle typu, stylu oděvu od 3 500d do 7 000 Kč, při zapůjčení na 3 až 5 dní. Cena půjčovného zahrnuje fitting (sladění s doplňky), také doporučení celkového stylingu a odborné čištění.

V originálním interiéru obchodu v Bartolomějské ulici v Praze najdete nejen limitované kolekce designérky Lucie Kutálkové, ale i doplňky a šperky od pečlivě vybraných, zejména lokálních designérů.

Leeda Store

  • Bartolomějská 1, Praha 1, 110 00
  • tel.+420 775 60­1 185
  • Otevřeno: Po–So 11–19 hod.

Další informace najdete na

Zdroj foto: Leeda

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu