Detaily jsou důležité: i na podzim

Detaily jsou důležité: i na podzim

25. září 2019, doplňky, podzim, boty, klobouk, batoh, kabelka

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte, jak svůj podzimní outfit posunout ještě o level výš? Pak vězte, že doplňky budou těmi správnými pomocníky. S jejich přispěním váš look získá šmrnc a odliší vás tak od ostatních. V nové sezóně přeje doplňkům originalita i barvy. Nebojte se okořenit poněkud jednotvárné podzimní outfity trendy kloboukem, šátkem či nevšední kabelkou.

Hit podzimu: batohy

Řada žen nedá dopustit na kabelku a každou sezónu si rády děláme radost novým kouskem. Letos ale tento doplněk střídá o něco praktičtější a neméně stylový trend – batůžky. Zapomeňte na sportovně vyhlížející batohy, letos se nosí kožené batohy v podzimních tónech, jako je hnědá, smetanová, béžová nebo červená či oranžová. Můžete je nosit jak na procházky, tak i do práce nebo do kavárny. Patří zkrátka k rovnocenným partnerům kabelek a možná si je pro jejich pohodlnost oblíbíte také.

Boty do deště

Letní sandálky už jsou dávno ve skříních a čekají na příští sezónu, a tak je čas na novou obuv. Správnou volbou budou například kotníčkové boty a perforovaným povrchem, který je aktuálním trendem. Co se týče materiálů, vaše nohy ocení kůži, která je sice na péči poněkud náročnější, ale jednak skvěle vypadá, a jednak vám péči oplatí dlouhou životností.

Klobouk nebo šála?

Chce to trochu odvahy, ale stojí to za to. Klobouky vypadají dokonale a do podzimního počasí jsou jako dělané. Zvolit můžete klasické fedory, trendy klobouky s delším lemem, ale také třeba baretky pro look á la Francouzka. Hodit se budou ke každému kabátku i kožené bundičce a zvolit můžete neutrální barvu i výraznější tóny, které přitáhnou pozornost. To samé platí i pro šály a šátky, kterými můžete oživit jednobarevný outfit. Experimentovat můžete i s jejich vázáním, možností je celá řada. Právě tyto doplňky mají i svou praktickou funkci, kdy vás ochrání před podzimními mrazíky, ale také větrem a deštěm.

Foto: Fashion Arena Prague Outlet

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu