Peněženka jako módní doplněk? Proč ne?

Peněženka jako módní doplněk? Proč ne?

28. září 2019, značkové peněženky, peněženky, Queens, dámské, pánské

Sponzorované odkazy

Módní doplňky jsou to, co činí look jedinečným a osobitým. To, jaké módní doplňky ke svému ouftitu přiřadíte z něj udělá stylovku, nebo sporty pecku, či klasiku. Někdy se odvážete, jindy myslíte spíše na to, abyste nevyšli z daných mezí a dresscodu. Věděli jste ale, že módním doplňkem je i peněženka?

Co je vlastně módní doplněk? Módním doplňkem rozumíme šály, čepice, rukavice, kabelky, batohy, tašky, hodinky a šperky, ale i ponožky a v neposlední řadě i peněženky. Proč vlastně ne? Berete je do ruky denoděnně. Pokaždé když platíte v obchodě, při úhradě v restauraci nebo baru, v opravně a čistírně, ale i při jízdě vlakem či busem, nebo taxislužbou. Tak proč nemít ten malý kousek pěkný a stylový?

To si řekli i v online obchodě Queens a nasbírali pro vás značkové peněženky nejrůznějších tvarů, stylů, provedení i materiálů. Vyberete si?

CK Sculpted Zip Around WalletCK Sculpted Zip Around Wallet

CK Sculpted Zip Around Wallet

Začneme pěkně zostra novinkou od značky Calvin Klein Jeans, a to na zip uzavíratelnou peněženkou pojmenovanou Sculpted Zip Around Wallet v černém kožném provedení. Je nepřehlédnutelná pro velký nápis na jedné straně a praktická mnoha přihrádkami na papírové peníze, karty i drobné mince. Klasická stylovka bude vaše za 1 699 Kč.

SC Opus Dot Chain WalletSC Opus Dot Chain Wallet

SC Opus Dot Chain Wallet

Druhý elegantně sportovní černý kousek v kůži je od značky Santa Cruz. Peněženka s pojmenováním Opus Dot Chain Wallet je rozevírací, s logem na vnější části a mnoha praktickými odděleními na bankovky, mince a karty. Mimoto má řetěz s karabinkou, kterou ji lze připnout k poutku džín či k poutku uvnitř tašky nebo batohu. Stojí 799 Kč.

Nixon Cape Leather CoinNixon Cape Leather Coin

Nixon Cape Leather Coin

Kvalitní kožená rozevírací peněženka od značky Nixon nazvaná Cape Leather Coin ve světle hnědém provedení s logem na vnější části, je třetím prima kouskem mezi peněženkami. Opět rozevíratelná a opět s mnoha praktickými přihrádkami na karty, mince a papírové peníze. Vyjde vás na 899 Kč.

Kappa Authentic BalisKappa Authentic Balis

Kappa Authentic Balis

Veselá bílo-černo-červená textilní peněženka v rozevírací verzi s překrytím a patentem je Kappa Authentic Balis. All over potisk motivu značky dává hned najevo co je kousek zač. Uvnitř najdete četné přihrádky na karty a papírové peníze i kapsičku na mince. Tahle cool záležitost je k mání za příjemných 359 Kč.

The Herschel Supply CO. Thomas + WalletThe Herschel Supply CO. Thomas + Wallet

The Herschel Supply CO. Thomas + Wallet

Režná zapínací peněženka od značky The Herschel Supply CO nazvaná Thomas + Wallet, je k mání ve světle fialovém provedení se stříbrnými detaily a logem na vnější části. Uzavíratelná je na zip a uvnitř oplývá mnoha přihrádkami na karty, papírové peníze i kapsičkou drobné mince. Vyjde vás na 1 159 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu