Reebok by Pyer Moss na přehlídkovém mole

Reebok by Pyer Moss na přehlídkovém mole

2. října 2019, Reebok, Pyer Moss, kolekce 3, kolekce 3.5

Sponzorované odkazy

Značka konfekčního a luxusního oblečení Pyer Moss představila v prostorách Kings Theater v newyorském Brooklynu své nové kolekce. Kolekce 3 a 3.5 značky Reebok by Pyer Moss.

Debut těchto kolekcí přichází těsně po oznámení vzniku Reebok Studies, nové divize firmy Reebok, jejímž uměleckým ředitelem bude zakladatel a šéfdesignér značky Pyer Moss Kerby Jean-Raymond.

American, Also, 3 a 3.5

Kolekce 3 a 3.5 jsou součástí kampaně „American, Also“ a jejich úkolem je prozkoumávat aktuální podmínky lidské existence a přinášet na světlo neznámé příběhy.

Stěžejní součástí Kolekcí 3 a 3.5 značky Reebok by Pyer Moss je koncept Sankofa. Sankofa je slovo v ťwiském dialektu jazyka ghanského kmene Akan, které znamená „Vrať se pro to“ a je symbolizováno stylizovaným vyobrazením ptačí siluety s hlavou otočenou vzad, aby do zobáku uchopila vzácné vejce poznání.

Symbol je ztvárněn na několika klíčových kusech v nových kolekcích. Sankofa symbolizuje návrat člověka do své minulosti, aby se chopil toho, co mu právem náleží – možnost vyprávět svůj příběh po svém. To je také jednotícím podtónem kampaně „American, Also“: utlačovaní a marginalizovaní se vracejí do minulosti a chápou se toho, co jim právem patří.

Experiment 4 – Fury Trail

Značka Reebok by Pyer Moss v premiéře představila tenisky Experiment 4 – Fury Trail, nejnovější stylový přírůstek do nabídky obuvi. Bota byla navržena jako posvátný objekt rozčleněný do tří vrstev, z nichž každá představuje všechny ty, kdo vlastní pílí dosáhnou úspěchu vytvořením něčeho hodnotného tváří v tvář protivenství.

Ad První část

Je spodní oblast boty, která vystupuje z podrážky pod ní. Ochrana proti zablácení symbolizuje příběh boje a vzestupu těch, kterým tvrdili, že mimo prostor, který jim byl vyhrazen, nemají šanci uspět. Tuto oblast, jejímž úkolem je chránit zbytek boty, tvoří pogumovaná kůže a pevný ochranný termoplast.

Ad Druhá část

Tu tvoří pata, špička a středové postranice, naznačuje jemnou výstřednost i půvab a symbolicky představuje úspěch. Je sestavena z kvalitního úpletu s třpytivými prvky a litým ostěním.

Ad Třetí část

To je nejvnitřnější vrstva je chráněná oběma ostatními a představuje emoční složku celku. Měkké a tvarově přizpůsobivé materiály tvoří vnitřní i vnější jazyk a podšitou výstelku – tedy ty části, které jsou ve styku s nohou nositele.

Na molu byly k vidění dvě barevné kombinace

  • černá se sienou pálenou a podzimní žlutou
  • druhou byla á a základní červená se světle béžovou a šmolkově modrou

Další barevné kombinace budou uvedeny spolu s Kolekcí 3.5 na jaře 2020.

Kolekce 3 značky Reebok by Pyer Moss bude k zakoupení na webu Reebok.com v průběhu měsíce října 2019, kolekce 3.5 bude k mání na jaře 2020.

Zdroj foto: Mario Valentino pro Reebok a Pyer Moss

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu