Co má společného Puma a Helly Hansen? Kolekci s returnem do devadesátek!

Co má společného Puma a Helly Hansen? Kolekci s returnem do devadesátek!

14. října 2019, Puma, Helly Hansen, outdoor oblečení, tenisky

Sponzorované odkazy

Puma a norská outdoorová značka Helly Hansen vytvořily svou první společnou kolekci, která se veze na nekonečné vlně devadesátek. Spolupráce perfektně kombinuje sportovní styl Puma a neformální DNA s nádechem outdooru značky Helly Hansen.

Společnost Helly Hansen založená v Norsku před více než 140 lety, se proslavila zejména nepromokavým oblečením pro námořníky. Dnes je lídrem v oblasti vybavení pro plachtění a lyžování, vyrábí také prvotřídní pracovní oblečení.

Díky odvážnému designu a vyspělému technickému zpracování ale zanechaly kousky Helly Hansen svou stopu i v kultuře streetstylu a hip-hopu devadesátých let. Spojení Puma X Helly Hansen nalézá inspiraci právě v této nesmrtelné éře, vzdává hold klasickému stylu Puma, patrné jsou v ní ale i moderní, outdoorem inspirované prvky.

V této kolekci najdete tenisky

  • Puma X Helly Hansen LQD Cell Omega s logem PUMA a HH na patě a jazyku boty
  • Puma X Helly Hansen Nitefox v černé barvě
  • Puma X Helly hansen Trailfox MTS s bílou podrážkou a semišovými detaily

Oblečení nejen black and white

Kousky z nové spolupráce přichází v černo-bílé kombinaci, která je doplněna výraznou oranžovou. Najdeme v ní také pohodlné oboustranné a voděodolné bundy, mikiny, vesty a různé doplňky, jako jsou rybářská čepice či praktické „znovuzrozené“ ledvinky.

V České republice jsou vybrané produkty z nové spolupráce k dostání exkluzivně od měsíce října 2019 v prodejnách Footshop, na Puma.com a na Hellyhansen.com.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu