Podzimní kolekce Levi's: Budoucí retro

Podzimní kolekce Levi's: Budoucí retro

6. října 2019, Levis, future vintage, kolekce, džíny, podzim

Sponzorované odkazy

Vintage a Levis spolu jdou ruku v ruce a není se co divit. Jejich ikonické džíny 501 už přežily desítky let a stále jsou jedním z nepopulárnějších kousků této značky. Mít v portfoliu víc takových kousků je snem každé značky, Levis nevyjímaje. A tak je prostřednictvím nové kolekce pro podzim 2019 s názvem Future Vintage hledá. Jaké tedy budou vintage kousky budoucnosti?

Jaké bude budoucí retro?

Nová kolekce Levis se snaží odpovědět na otázku, jaké kousky budou v second handech hledat budoucí generace. Řada Future Vintage je laděná do nostalgie 80. a 90. let a pohrává si s kultovními střihy. Ty se však dočkaly výraznějších, nadýchaných proporcí, získaly lehce westernový nádech, zdobí je květinové motivy nebo rodeo styl. Dámská kolekce přitahuje pozornost džíny řady Ribcage, které mají nejvyšší pas, jaký jsme kdy u Levis mohli vidět. Zalíbil se vám trend širokých nohavic? Pak jsou tu pro vás Ribcage Wide Leg nebo Cropped Flare rifle. Touhu po obtažených džínech zase uspokojí model Sculpt, který je navíc mimořádně pohodlný. Řada nabízí i elegantnější kousky, jakými jsou černé džínové šaty nebo bílá košile s červenými pruhy.

V tátově stylu

Pánská řada nové kolekce Levis vzdává holt tátovu stylu. Řídí se rovnicí, že tátova pohoda a zábava vzniká spojením ironie a sportu. Příkladem mohou být džíny 501® '93 Straight, které jsou replikou střihu ze začátku devadesátých let, košile Jackson Worker Shirt nebo volnější střihy riflí. Chybět nemohou ani džíny se zužujícími nohavicemi ve střih Taper a Taper Slim, které patří k těm vůbec nejprodávanějším a kopírují aktuální trendy. Jedním z důvodů je i fakt, že největším aktuálním hitem jsou tenisky a k těm zkrátka dokonalé džíny patří. Obout je můžete třeba i k „lacláčům“, které rozhodně k retro stylu patří, a přidat můžete i džínovou bundičku.

Foto: Levi's

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu