Pumatrac: pořiďte si cool kousky k aktivnímu pohybu!

Pumatrac: pořiďte si cool kousky k aktivnímu pohybu!

12. října 2019, Pumatrack, aplikace, Puma, Puma oblečení, Puma boty

Sponzorované odkazy

Globální sportovní značka Puma představuje sportovní aplikaci Pumatrac v českém jazyce. Jedinečná aplikace inspirovaná světovými sportovci motivuje, inspiruje a pomáhá všem milovníkům pohybu pořádně se zapotit.

Ben CristovaoBen Cristovao

Pořiďte si tedy trendy kousky značky Puma a vyzkoušejte si vzrušující workout bojovníka jiu-jitsu Bena Cristovao nebo cvičení od české boxerské jedničky Fabiany Bytyqi.

Fabiany BytyqiFabiany Bytyqi

Stáhněte si aplikaci

Aplikace je ke stažení zde , a prima kousky od Pumy v e-shopu Queens.cz najdete mezi odstavci textu na jednotlivých odkazech.

Puma Cell Endura ReboundPuma Cell Endura Rebound Puma Cell Endura Rebound ve fialovém provedení s černými a oranžovými motivy za 3 599 Kč.

Aplikace Pumatrack

Celosvětová aplikace Pumatrack je nyní oficiálně k dispozici na trhu v českém jazyce. Aplikaci můžete využít pro váš každodenní běh, kardio tréninky, pro uklidňující jógu, ale i pro náročné komplexní cvičení.

Puma Athletics 7 8 Graphic LeggingsPuma Athletics 7 8 Graphic Leggings Puma Athletics 7 8 Graphic Leggings v melange šedém provedení s růžovými motivy za 959 Kč.

Tréninková aplikace je platformou spojující uživatele s Puma fitness ambasadory, influencery a špičkovými sportovci z celého světa. Nezáleží na tom, zda jste zkušený fitness nadšenec, nebo věčný začátečník, Pumatrack nabízí úroveň tréninků a nastavení cílů pro každého.

Puma Light Motion Photo TeePuma Light Motion Photo Tee Puma Light Motion Photo Tee je bílé pánské tričko s krátkými rukávy od značky Puma s motivem na přední části, stojí 699 Kč.

Workouty

Profesionálně sestavené workouty vám umožní krok za krokem zlepšovat fyzickou zdatnost podle těch nejlepších sportovců a trenérů. Mezi ně patří i dva čeští ambasadoři značky Puma – Ben Cristovao a Fabiana Bytyqi.

Puma XTG HoodyPuma XTG Hoody Puma XTG Hoody, černá dámská mikina s kapucí, bílými motivy a decentním logem na hrudi vás vyjde na 1 799 Kč.

Ben je mistr Asie a Evropy v brazilském bojovém umění jiu-jitsu. Proto vás v aplikaci perfektně připraví na náročné tréninky jeho oblíbeného sportu a Fabiana jako mistryně světa v boxu v minimuší váze zase představí speciální boxerský workout.

Puma TZ Crop TopPuma TZ Crop Top Puma TZ Crop Top, modro růžovo černý dámský top pro sporty aktivity za 999 Kč.

Vychytávky Pumatrack

Pumatrack přichází s jedinečnými vychytávkami. Díky kalendáři se již nebudete moci vymlouvat a vždy si najdete čas, dát si pořádně do těla. Sekce Události vám zase nabídne sportovní lekce a tréninky ve vašem okolí.

Puma Cosmic Bra M TZPuma Cosmic Bra M TZ Puma Cosmic Bra M TZ je barevný dámský sportovní top s all over motivem a růžovými zády. Vyjde vás na 960 Kč.

Spuštění aplikace v ČR bude doprovázet speciální mediální kampaň cílící na sportovce a zájemce o zdravý životní styl. Vrcholem kampaně bude soutěž o speciální tréninkový den s Benem a Fabianou.

Puma Puma x Diamond Track PantsPuma Puma x Diamond Track Pants Puma Puma x Diamond Track Pants – šedivé pánské tepláky s modrými, bílými a černými částmi za 1 290 Kč.

Již nyní je Pumatrack ke stažení na App store a Google Play. Pro více informací jděte zde na Puma.com.

Puma Trailfox MTS X Helly HansenPuma Trailfox MTS X Helly Hansen Puma Trailfox MTS X Helly Hansen v černém provedení s bílými, oranžovými a šedivými motivy za 3 399 Kč.

Zdroj foto: Puma, Queens.cz

Úvodní foto: Puma XTG Crop Top za 800 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu