Tak trochu bláznivý podzim: s barvami kolekce Pura Vida

Tak trochu bláznivý podzim: s barvami kolekce Pura Vida

21. října 2019, Pura Vida, sportovní oblečení, legíny, česká tvorba, podzim 2019

Sponzorované odkazy

Cvičení je zábava! A pokud s tímto tvrzením nesouhlasíte, možná je na vině špatný výběr oblečení. S kousky z kolekcí české oděvní značky Pura Vida se totiž nejde nebavit při běhání, józe i posilování. Mohou za to bláznivé a barevné designy, které už na první pohled vyvolávají skvělou náladu. Jaké novinky si značka připravila pro letošní podzim?

Svěží vítr z Brna

Pura Vida se proslavila svými ikonickými legínami na cvičení, ale ve své nabídce má mnoho dalších sportovních kousků od podprsenek přes trička a kraťasy až po mikiny. Kromě toho, že přitahují pozornost svými designy, které vlastnoručně tvoří designérka Petruccye, však vynikají i poctivým zpracováním a kvalitními materiály. „Na materiálu nikdy nešetříme, protože víme, že pokud se máte hýbat, tak nikde nesmí nic škrabat, padat, nebo další nepřístojnosti, které se projeví, když výrobce na materiálu šetří,“ říká Petra Němečková, jedna ze zakladatelek značky.

Podzim u Pura Vida

V nejnovější kolekci pro podzim 2019 jsou opět v centru pozornosti legíny, a to i ve zkrácené délce. Ale pozor, pokud se do některého z designů zakoukáte, raději si s nákupem pospěšte, jsou totiž vyráběny v limitovaném množství. Potěší vás u nich zvýšený pas, který zabraňuje tomu, aby vám při cvičení padaly. Při cvičení jógy pak potěší i prodloužená délka, kdy si je můžete přetáhnout přes paty.

Začalo to legínami

Příběh dvou Peter, Bartoňkové a Němečkové, zní tak trochu jako filmový příběh. Potkaly se v reklamní agentuře, a aby měly motivaci cvičit, vyrobily si pro zábavu legíny. Najednou je chtěly jejich kamarádky a kamarádky kamarádek, a tak se do toho pustily ve velkém. „Šijeme oblečení, které holkám zlepšuje náladu a zvyšuje sebevědomí. Protože co se děje, když jsou holky spokojené? Dělají tenhle svět lepší. A tak oblékáme holky do barev a optimismu, aby měly chuť se pohnout. Na jógamatce, antuce, v parku, v lese i v životě,“ říkají zakladatelky a spolumajitelky značky Pura Vida Petra Bartoňková vystupující pod pseudonymem Petruccya a Petra Němečková. Pokud vás barevné kousky uchvátily, můžete je zakoupit na www.puravidashop.cz nebo v kamenném obchodě v Brně.

Foto: Pura Vida

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu