Calzedonia Legshow 2019: Móda začíná od nohou

Calzedonia Legshow 2019: Móda začíná od nohou

17. října 2019, Punčochy, punčocháče, Calzedonia Legshow 2019, Calzedonia, Legshow 2019

Sponzorované odkazy

V úterý 8. října 2019 se v italském městě Verona uskutečnil dlouho očekávaný druhý ročník akce Calzedonia LegShow. Přehlídka se uskutečnila v den, kdy se připomíná 60. výročí od vynálezu punčochových kalhot.

A tak celá show a přehlídka oslavila tento kus oblečení nejen jako pouhý doplněk, ale jako skutečnou hvězdu ženského šatníku – věc, která dokáže pozvednout i ten nejobyčejnější styl.

Legshow 2019

LegShow 2019 Hotel Edition se konala v centrále značky Calzedonia. Přehlídkové molo představovalo královský vchod do Grand Hotelu, který nabídl pohled na řadu pokojů, jejichž dveře se otevíraly ve hře světel a stínů. Byla k vidění řada různých scén, které se měnily v rytmu kolekce Calzedonia pro sezónu podzim/zima 2019–2020.

A co můžete v nové sezóně čekat?

  • Ať žije logomania! – Těšte se na punčochové kalhoty poseté písmeny a symboly, maximalistickými logy CLZ nebo „písmenkový reliéf“ grafického efektu dentelle.
  • Metalické lesky – Odvážnější dámy, které zvolí punčochové kalhoty s metalicky lesklým povrchem, se musí připravit na to, že na sebe strhnou všechny pohledy v okolí. Punčochové kalhoty a legíny se stávají oslnivými zbraněmi svádění, které pozvednou jakýkoliv, i ten nejvíce minimalistický outfit.
  • Vzory, vzory a zase vzory – Vzory hrají klíčovou roli v kreativní expresi této kolekce. Mezi hvězdy kolekce patří bezpochyby vzory ve stylu britské tradice – například kohoutí stopa, kosočtvercový vzor Argyle nebo oxfordský proužek.
  • Pohodlí, teplo a luxus – Teplé a pohodlné varianty kašmíru kráčí ruku v ruce s třpytivou žebrovanou strukturou v různých odstínech červené. Stačí se do nich jen zachumlat…

Kdo si show nenechal ujít?

Přehlídku sledovala hvězdně obsazená první řada plná celebrit – objevila se v ní třeba maďarská super modelka Barbara Palvin, bývalá tvář plavkových kolekcí Calzedonia a přední influencerka s rekordním počtem followerů na globální sociální scéně. Hlavním hostem show byla Chiara Ferragni, která je ambasadorkou značky na digitální mediální scéně již několik sezon.

Své zastoupení mělo i Česko

Mezi hosty byly i zástupci České republiky a Slovenska. Nejnovější trendy si přijely prohlédnout Nikol Švantnerová, Karolína Mališová, Zorka Hejdová, Soňa Skoncová, Renata Langmannová, Jitka Nováčková a Jana Mutňanská.

Digi akce Logomania

Vzhledem k „hotelové“ atmosféře módní show probíhala současně s akcí celá řada digitálních aktivací zaměřených na posílení makro logo trendu kolekce Logomania.

Vizážisté Mac Cosmetics

Na módní přehlídce spolupracoval tým vizážistů značky Mac Cosmetics, který se pod vedením Michele Magnani postaral o make-up. Vlasového stylingu se ujala značka Cotril v čele s vlasovým expertem Giovanni Iovinou.

Zdroj foto: Calzedonia

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, líčení a make up, módní značky a návrháři a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu