Pusťte barvy do svého šatníku!

Pusťte barvy do svého šatníku!

27. října 2019, barvy, podzim, šatník, dámské oděvy

Sponzorované odkazy

Tak nám krásným letním teplým dnům definitivně odzvonilo a začal podzim. Venku padá ze stromů listí různých barev a dny bývají chladné. Pochmurné a studené dny nás vybízí k tomu, abychom si opět vytunili šatník novými kousky, ale tentokrát je třeba ho vybavit teplými svetry a mikinami. No a že jich je na výběr více než dost, různé materiály, střihy a barvy.

Svetr místo kávy

Šatník, který je plný barev je vždy lepší. S takovým kouskem budete vynikat mezi ostatními, ale také Vám dodá energii a povzbudí náladu. Nemusíte se tak spoléhat jen na šálek dobré kávy a odpočinek.

Barevný doplněk

Snad každá žena ví, že v Kik mají dámské oblečení za parádní ceny a samozřejmě tomu není jinak ani s podzimní kolekcí. K mání jsou krásné pulovry v podzimních barvách. Koupit je můžete za krásných 139 Kč a vybírat můžete hned z několika barev jako např. Zelená, červená, hořčicová a tmavší růžová. Ať už si vyberete jakoukoliv barvu bude Váš šatník živější a veselejší. No a pokud chcete něco více sportovního, určitě Vás potěší krásná mikina růžové barvy s kapucí za bezvadných 199 Kč.

Pulovr jako doplněk

Třeba takový zelený pulovr s dlouhým rukávem Vás při chladném počasí příjemně zahřeje, no a když si ho přehodíte přes ramena bude vypadat jako doplněk velmi pěkně. Barevný vršek se výborně kombinuje třeba s klasickými džínsy. V KiK nyní najdete velkou škálu různých střihů a velikostí, z kterých si na svou postavu určitě vybere každý. Na výběr je množství volnějších nebo přiléhavějších střihů a je jen na vás vybrat si ten, který vám skvěle padne. Vybrat si můžete také z několika odstínů denimu, který Vám bude nejvíce vyhovovat podle Vašeho vkusu.

Podzimní outfit

Kombinovat barvy u dámského oblečení bude s touto kolekcí jednoduché. Například džíny zdobené na boku červeným pásem, který jde po celé délce nohavic, zkombinujte s červeným pulovrem. Obujte si jednoduché bílé kecky nebo černé kotníkové botičky. Přehodit můžete přes sebe lehký pletený kardigan nebo tenčí delší kabátek třeba v šedé barvě. Sáhnout můžete i po velmi známém “křiváku” jak bílé tak klasicky černé barvy a nakonec kabelku. Tu můžete klidně volit v červené nebo hořčicové barvě, ale pokud se barviček trošku bojíte, sáhněte po klasické černé. No a podzimní look je hotov.

Zdroj foto: Kik

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kabelky, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu