Křest kolekce šperků z návrhu Elišky Bučkové s TrustWorthy Investment

Křest kolekce šperků z návrhu Elišky Bučkové s TrustWorthy Investment

18. října 2019, Křest kolekce šperků, Eliška Bučková, TrustWorthy Investment

Sponzorované odkazy

V pasáži Černá Růže, Na Příkopě v Praze, proběhl slavnostní křest šperků „Prayer for Love“. Křtu se účastnila sama Eliška, která šperky z kolekce nejen navrhovala, ale sama si je opravdu zamilovala.

Rozšířenou nabídkou produktů TrustWorthy Investment jsou šperky. Aktuálně vám představujeme celou kompletní kolekci s diamantovými šperky, kterou navrhla sama Eliška Bučková.

Eliška Bučková k tomu říká: „*Když jsme se s vedením TWI bavili o možné spolupráci, bylo to pro mě jako dar z nebe. Šperky, které si většinou navrhuji sama pro sebe, jsem v zápětí mohla navrhnout i pro ostatní. Byla to veliká výzva a zodpovědnost. Musím přiznat, že jsem ze začátku nakreslila spoustu návrhů, ale pořád to nebylo “ono”. Něco mi tam chybělo.“*

A dodává: „Až na svatbě mojí sestry, kdy jsem se při mši dívala na jejich zamilovanost, a přitom poslouchala moje a jejich oblíbené svatební čtení z Bible o lásce, věděla jsem, že to je to, čím se chci inspirovat při návrzích svojí kolekce šperků. Moje kolekce vychází z víry v Boha, v lásku a kruhu – symbol úplnosti, celistvosti. Na dvou špercích je vyryt úryvek z onoho Biblického čtení o lásce v hebrejštině a zní: “Láska nikdy nepřestává”. A to bych chtěla popřát všem lidem, nejenom těm, kteří si šperky z mojí kolekce Prayer for Love zakoupí. Ať jejich láska k partnerovi, rodičům, k sobě, přátelům, světu, … nikdy nepřestává.‘‘

Celou kolekci bude možné si objednat od 1.10.2019 na prodejnách TrustWorthy Investment CZ a.s. nebo jejich webových stránkách www.twicz.cz. Věříme, že se vám šperky budou líbit stejně tak, jako tvůrkyni této kolekce.

Kolekce‘‘Prayer for Love‘‘

  • Materiál Au 585/1000
  • Počet diamantů v celé kolekci 27 ks
  • Celkem 5 šperků
  • V prodeji od 1.10.2019
  • Autor Eliška Bučková

Eliška Bučková

  • Je česká modelka, zpěvačka a vítězka České MISS v roce 2008. Eliška pochází z Hodonínska, kde i studovala.
  • Pravidelně se účastní jako lektorka na dětské rybářském táboře.
  • V roce 2008 vyhrála soutěž Česká Miss.
  • Ve stejném roce reprezentovala Českou republika na Miss Universe a obsadila 11. místo z 80 soutěžících.
  • V roce 2010 se dostala do TOP 10 ve světové soutěži Top Model of the World.

Eliška Bučková na sociálních sítích

TrustWorthy Investment CZ a.s.

Je přední obchodník s drahými kovy, diamanty a numismatikou. Klientům zajišťuje kvalitní poradenství, které jim napomáhá v orientaci na trhu a správným výběrem produktů, které má v budoucnu růstovou hodnotu. Společnost se orientuje na globální trh a tím může dát klientům lepší servis a poradenství. Bližší informace ke kolekci na jejich webu www.twicz.cz.

Zdroj foto: TrustWorthy Investment CZ a.s.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu