Chcete něco jedinečného? Zkuste poppetku!

Chcete něco jedinečného? Zkuste poppetku!

12. listopadu 2019, Patrick Poppet, kabelky, luxusní kabelky, poppetka, česká tvorba

Sponzorované odkazy

Jestliže je vám značka Patrick Poppet neznámá, není to až takovým překvapením. Na českém trhu se totiž představila poprvé až ve druhé polovině letošního září, konkrétně ve dni plném devítek – 19. 9. 2019. Právě v tento den byla zároveň představena první autorská kolekce této značky, která je inspirovaná symbolem skutečného luxusu.

Více než kabelky

Heslem značky se stal slogan „Neděláme kabelky, tvoříme poppetky“, který jasně odkazuje na to, že značka si zakládá na exkluzivitě svého zboží. Za ní stojí designérka Lucie Kalousová, která výjimečnost kabelek podtrhuje nejen svými originálními designy, ale i kvalitními materiály a komponenty. Ty pocházejí z Česka a Itálie. Přestože značka využívá pravou kůži, jedná se o kůži z hospodářských zvířat, která byla poražena pro jiné účely. Zároveň se Patrick Poppet při výrobě snaží minimalizovat odpad a zamezit plýtvání s kůží.

Černý diamant

První autorská kolekce představená letos v září našla inspiraci v černém diamantu, což je patrné už z jejího názvu Black Diamond Collection. A proč právě ten návrhářku Lucii Kalousovou zaujal? „Na černém diamantu, který se mi stal inspirací pro tuto kolekci, mě fascinuje jeho tajemná barva, přitažlivá krása a dokonalé, vybroušené tvary, které jsem se snažila do poppetek promítnout. Vysoká kvalita je rovněž atribut, na který dbám i ve své tvorbě,“ říká designérka značky Patrick Poppet. Aktuální kolekce zahrnuje kabelku Joy určenou na nošení přes rameno či do ruky, unisexovou kabelku Hope, psaníčko Desiree a také roztomilý doplněk v podobě přívěsku na poppetku Glory. Najdeme v ní ale i něco skutečně exkluzivního. Splétanou poppetku Patricie, které je na světě pouze 50 kusů.

Pražský původ

Poppetky v nové kolekci využívají kombinace hladké kůže a kůže s chlupem v černé barvě. Zajímavým prvkem jsou zlaté komponenty a podšívka s logy v témže odstínu. Na logu si povšimněte jména hlavního města Prahy, čímž značka odkazuje na svůj původ, na nějž je patřičně hrdá.

Foto: Lucy Creative Agency

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu