Minimum na maximum: i pro herečky Andreu Růžičkovou a Mariku Šoposkou

Minimum na maximum: i pro herečky Andreu Růžičkovou a Mariku Šoposkou

6. listopadu 2019, Minimalista, showroom, udržitelnost

Sponzorované odkazy

O tom, že minimalismus není jen aktuálním výstřelkem a trendem, který časem vyprchá, vás zkusí přesvědčit módní obchod Minimalista. Ve svém karlínském showroomu před nedávnem představil novou kolekci nesoucí se v duchu udržitelnosti, kvality a osobitosti. Tuto událost si nenechaly ujít ani herečky Andrea Růžičková a Marika Šoposká.

Celebrity a Minimalista

Otevření showroomu Minimalista si nenechaly ujít ani známé tváře. Některé z nich, jako například herečka a fotografka Andrea Růžičková, však tento obchod zaznamenaly už dříve a pozvánka na otevření je tak mile překvapila. „U Minimalisty jsem svému muži koupila peněženku, a pak mi přišla pozvánka na otevření showroomu, a to jsem nemohla odmítnout, protože už tehdy mě zaujalo mnohem více věcí a navíc moc ráda podporuji udržitelnou módu,“ říká Andrea Růžičková. „Mám ráda jednoduché, jednobarevné modely a propracované detaily, které skvěle podtrhnou ženskou linii,“ doplňuje.

Síla jednoduchosti

Jak už samotný název showroomu a e-shopu prozrazuje, hlavní myšlenkou je zde minimalismus. Ten se však netýká jen designů jednotlivých oděvů, ale také jejich výroby a smyslu. Zakladatelka obchodu, Martina Strnadová, věří, že k životnímu prostředí a zároveň i lidem, kteří oblečení tvoří, můžeme přistupovat s respektem a patřičně je ocenit. Ekologie a udržitelnost jsou tak spojujícím prvkem všech nabízených doplňků i kousků oblečení. Samotný design však samozřejmě nestojí v pozadí. Najít tu můžeme velmi jednoduché, ale i sofistikovaně zpracované kousky, které dají své nositelce vyniknout a podtrhnou její osobnost. „Chceme z obchodu Minimalista vytvořit místo, kam se budou zákazníci rádi vracet a kde je nakupování příjemným zážitkem. Prvotřídní zákaznický servis je pro nás prioritou, vždy se snažíme zákazníkům vyjít vstříc,“ říká zakladatelka a duše obchodu.

Foto: Minimalista

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu