Levi's® Made & Crafted®: Ruské rodeo

Levi's® Made & Crafted®: Ruské rodeo

2. listopadu 2019, Levis, Levi's® Made & Crafted®, džíny, rifle, džínovina, western

Sponzorované odkazy

Ruská opulentnost kombinovaná s Divokým západem? Proč ne! Nová kolekce Levi's® Made & Crafted® ukazuje, že i tyto zdánlivě nespojitelné módní prvky jdou skvěle dohromady a dokáží vytvořit zajímavé outfity.

Kovbojové z Ruska

Tradiční ruská architektura baví nejen statisíce turistů, ale své místo má i v módním světě. Pozornost poutá svou velkolepostí a dechberoucími detaily. A pokud se k ní přidá ruský street style a westernové prvky, vznikne nečekaná, ale skvěle vyhlížející kolekce. Pohled přitáhne nádhernými výšivkami, umělými kožešinami na džínových bundách, semišovými třásněmi, odvážnými střihy i vysoce kvalitními materiály. Zapomenout nesmíme ani na barvy, které se v kolekci objevují v kontrastních variantách. Převládají tóny bílé, černé, temně modré a červené, které skvěle ladí se současným obdobím.

Dámská kolekce Levis

Čím dámská řada Levi's® Made & Crafted® zaujme snad nejvíce, jsou materiály. Představte si, že si obléknete tmavě modré rifle z džínoviny, které vám oblečené budou připadat jako ze sametu. Nezní to skvěle? Nadměrná mikina Rodeo je zase zdobená třásněmi a její materiál připomíná neopren. Třásně hrají v kolekci celkově výraznou roli, stejně jako nezbytná džínovina. Neuvěřitelně pohodlné vám jednotlivé kousky budou připadat díky střihům, které jsou volné a přehnané. Příkladem mohou být Rancher Wide Leg, super široké kalhoty s pěti kapsami.

Pánská kolekce Levis

Pokud patříte k fanouškům ruské architektury, bude vás pánská řada Levi's® Made & Crafted® bavit. Kombinuje v sobě strohost budov ze sovětské éry s velkolepými historickými domy a paláci. K tomu se přidává ještě jeden prvek, a tím je překvapivě ruské rodeo. Co si pod tím představit? Trekingové kalhoty spolu s kovbojskými botami a klobouky. Ani zde však nechybí ryze westernové kousky, jak jsme u Levis zvyklí, tedy džísky, džíny či džínové košile v různorodých střizích.

Foto: Levis

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu