Značka Puma a světová supermodelka Adriana Lima: boxem inspirovaná sporty kolekce

Značka Puma a světová supermodelka Adriana Lima: boxem inspirovaná sporty kolekce

10. listopadu 2019, Kolekce Puma X Adriana Lima, outdoor, streetwear, sportovní kolekce, box,

Sponzorované odkazy

Globální sportovní značka Puma a topmodelka Adriana Lima společně spustily svou první kolekci oblečení i bot inspirovanou streetwearem a boxem.

Retro styl v černých a šedých tónech, funkční materiály a bezchybné provedení, to vše spojuje nová sportovní kolekce navržená modelkou, kterou box provází už více než 18 let.

Adriana v ringu

Právě ring byl pro Adrianu místem, které jí přineslo inspiraci pro novou kolekci a spolupráci se značkou Puma. Do nové kolekce vložila nejen svůj osobitý styl, ale i srdce boxerky, díky čemuž vznikly originální, perfektně padnoucí kousky, které navíc pomáhají zlepšit sportovní výkon.

„Možnost mít vlastní kolekci je mým splněným snem. Za partnerství se značkou PUMA jsem neuvěřitelně vděčná. Nejen, že jsem již několikrát měla možnost stát se tváří kampaně, ale tentokrát mi dali i skvělou příležitost podílet se přímo na samotné kolekci i jako spolutvůrce. Neustále jsem byla v kontaktu s designérskými týmy PUMA, abych měla jistotu, že vše bude perfektní, každý steh, každý detail. Doufám, že všichni ocení snahu a péči, se kterou byl každý kousek vyroben,“ okomentovala spolupráci Adriana Lima.

Kolekce Puma X Adriana Lima

Zbrusu nová kolekce obsahuje oblíbené kousky Adriany, boty LQD CELL Shatter XT AL z prodyšného materiálu s výrazným šněrováním a provokativním geometrickým designem, který je doplněn lesklým detailem. Teniska LQD CELL Shatter přichází rovnou ve dvou verzích, z nichž jedna je vyrobena ze směsi kůže a semišových detailů, druhá z moderní umělé technologie.

Oblečení z nové kolekce je stvořeno pro všechny, kteří se oblékají účelně a prakticky, ale stále nechtějí ztratit svůj styl. Najdeme v ní sportovní podprsenku s výraznou oporou a prodyšností, kratší mikinu s hlubokou kapucí a grafickými detaily, legíny se zadní kapsou, čepici a mnoho dalšího. Kolekce Puma X Adriana Lima je dokonalou volbou pro nové vybavení nejen do fitka.

K dispozici je od 1. listopadu 2019 na Vemzu a na Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu