Svůdnost, jemnost a ženskost: Nová kolekce Tatiany Kovaříkové

Svůdnost, jemnost a ženskost: Nová kolekce Tatiany Kovaříkové

20. listopadu 2019, nová kolekce Tatiany Kovaříkové, dámské oblečení, šaty, kabáty, kalhoty

Sponzorované odkazy

Nepřeháníme, když řekneme, že kolekce Tatiany Kovaříkové jsou látky, které svádí k dotyku, nové kompozice a ženská silueta. Tyto stěžejní prvky jsou patrné na první i druhý pohled.

Ženskost v kombinaci s precizním zpracováním se objevuje jako zásadní pilíř v každé kolekci návrhářky Tatiany Kovaříkové. Od samého počátku své tvorby je módní designérka známá nadčasovostí jednotlivých modelů.

Kombinovatelnost a flexibilita

Napříč kolekcemi se dají jednotlivé kusy a prvky velmi dobře kombinovat. A protože v posledních letech se velmi často skloňuje odolnost, nadčasovost a šetrnost k naší planetě v oblasti módy, tak bychom mohli říci, že právě Tatiana Kovaříková svým přístupem vždy prezentovala kvalitní tvorbou zastávající tzv. „slow fashion". Móda je záležitostí okamžiku, ale je vždy dobré, když je za ní cítit tradice, historie a úcta k danému řemeslu.

Kolekce na zimu se může zdát na první pohled primárně společenská. „Jsem známá svými společenskými šaty, pro které mě mnohé zákaznice vyhledávají, nicméně tato kolekce, kterou jsem vytvořila, je určena k běžnému nošení,„ říká Tatiana Kovaříková a dodává: „Vše záleží na stylingu a doplňcích a ihned máte model pro denní nošení.“

Zimní kolekce

Jednoduché a precizní linie, které dávají vyniknout ženské siluetě jsou vždy tou pravou volbou. Nová řada nese inspiraci minimalismem a návratem k ženskosti. Stěžejní barvy kolekce představují bílá, černá, žlutá, ale i zelená nebo červená. Silueta každého kusu oděvu je šitá a tvarovaná velmi precizně, aby vše perfektně sedělo a model souzněl s dámou, která ho bude nosit.

Dnešní žena je aktivní a neustále v pohybu a všechny milují kapsy nejen na kalhotách, ale i na šatech. Kabát naopak může změnit svou roli a být zároveň velmi zajímavými šaty, vše je dovoleno a záleží jen na našem pocitu a chuti experimentovat. Provedení kabátu dle Tatiany Kovaříkové je v nové kolekci v lesklé variantě velmi sofistikované a luxusní zároveň.

Všechny modely jsou k dostání v nově zrekonstruovaném butiku TATIANA v centru Prahy v Dušní ulici, na adrese Butik Tatiana, Dušní 1, Praha 1.

Zdroj foto: Tatiana.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu