Vánoce se blíží: Zkuste pod stromeček něco intimního

Vánoce se blíží: Zkuste pod stromeček něco intimního

26. listopadu 2019, spodní prádlo, dámské spodní prádlo, Vánoce, pod stromeček

Sponzorované odkazy

Vánoce se kvapem blíží a nám už to v hlavách začíná šrotovat, co komu koupit pod vánoční stromeček. Obchody se zásobují zbožím s motivem vánoc, přičemž červená a zelená jsou každoroční barvy typické pro toto období svátků.

Maminky přemýšlí a vymýšlí co koupit dětem, svým mužům, partnerům, rodičům, babičkám a dědečkům i kamarádům a kolegům v práci. Zkuste si ale vzpomenout, kdy naposledy jste si dámy udělaly radost a nadělily si Ježíška čistě pro sebe. To už bude nějaká doba, že ano? Tak se zastavte v tom shonu vymýšlení dárků pro druhé a buďte na chvíli sobecké.

Vybrat si můžete co jen chcete a může to být třeba kniha nebo potěšíte sebe a svou drahou polovičku a pořídíte si sexy spodní prádélko. No a jak známe muže, tak ti jsou při pohledu na nás v sexy prádle jak hladoví psi toužící po mase.

Vybírat můžete z nespočtu dámského spodního prádla. Letos nás obchodní řetězce jako je Intimissimi, Calzedonia a Tezenis překvapí nádhernými kousky. Vybrat si můžete spodní prádlo různých materiálů, střihů a barev. Ať už chcete zvlášť kalhotky a podprsenku nebo rovnou celé body, opravdu si přijde na své každá žena.

U značky Calzedonia najdete teplé ponožky s vánočním motivem a u většiny žen tak oblíbené legíny. Mezi novinku patří např. metalizované legíny se zvířecím vzorem, termo kalhoty a termo legíny s koženým efektem a taky push up džíny s třásněmi.

V Intimissimi najdete nádherné krajkové body, jako např. Velvet Boudoir za 1 449 Kč. Toto krásné strečové body v černé barvě spojuje jemnost krajky a divokost třásní. Je zdobené proužkem kolem krku napojeným na střední část. Hluboký výstřih do V upoutá pozornost na ženské vnady a bavlněný klín je to pravé pro váš příjemný pocit.

V Tezenis si vyberete i v tzv. společenské kolekci. Tyto kousky dámského spodního prádla můžete nosit soukromě nebo veřejně. Stačí přidat stylové černé sako, cigaretové kalhoty a krásné botičky a můžete vyrazit ven.

Myslete tedy na Vánoce i na sebe, protože si to zaslouží každá z Vás.

Zdroj foto: Calzedonia, Tezenis, Intimissimi

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu