BackYard a jeho nový pop up store

BackYard a jeho nový pop up store

16. listopadu 2019, BackYard, obchod, pop up store, dámská móda, šperky, módní doplňky, kabelky, tašky

Sponzorované odkazy

Módní obchod BackYard představil nový pop-up store značek YBA a MESSA. Originální módu a šperky přišly obdivovat i známé osobnosti.

Mezi nimi byly herečky Andrea Růžičková spolu s manželem hudebníkem Mikolášem Růžičkou, ale také Michaela Maurerová a Jana Plodková. Všechny tyto osobnosti pojí láska k lokální tvorbě. Pražský BackYard je místem pro všechny, kteří v módě vyhledávají kvalitu a osobitost.

Je tomu právě rok, co si parta talentovaných designerů společně otevřela na exponovaném místě v centru Prahy designový obchod pod názvem BackYard. Jedná se o unikátní prostor se čtyřmi výlohami, jehož podstatou je sdílený showroom s dílnami, kde se design tvoří i prodává.

Kreativní prostor prezentující řadu módních návrhářů, šperkařů a dalších umělců, kteří se vzájemně podporují, to je BackYard. Obchod se zakládá na lokální tvorbě designérů, kterým záleží na udržitelnosti a ekologičnosti výroby a kteří do současného světa rychlé módy přinášejí kvalitu a dlouhodobou hodnotu.

Designéři se zde střídají i za pokladnou, takže se jednoduše může stát, že si svůj vyvolený kousek zakoupíte u výrobce osobně. Pokud toužíte po modelu šitém na míru, nechybí tu příjemné místo k posezení u kávy či sklenky vína, kde si s designery můžete pohovořit.

„BackYard vznikl z našich společných úspor a díky kampani na Hit-hitu. Věříme, že jsme vytvořili místo, kde si snad každý najde to své a když ne, nabídneme alespoň dobrou kávu,“ usmívá se zakladatelka BackYard, Kristýna Kubištová.

Herečka a fotografka Andrea Růžičková fandí lokální tvorbě a aktivně své oblíbené umělce podporuje. „Naše snubní prstýnky jsou od šperkařky Nastassia Aleinikava z BackYard a oba jsme si také oblíbily teplákové modely od Appart Label,“ prozradili manželé Růžičkovi.

„Mám ráda originální, avšak minimalistické modely a v BackYard mě zaujala designérka Zdeňka Imreczeová,“ svěřila se herečka Jana Plodková. "Vybírám si módu, která podtrhne ženskou linii a sleduji propracovanost v detailech, proto jsem si vybrala košilové šaty od JJ Jaroslavy Jindrákové. Nedávno jsem si vyhlédla kvalitní šicí stroj, a tak sama tvořím. Kdo ví, třeba i já budu jednou mít své modely zrovna v BackYard,“ usmívá se herečka Michaela Maurerová.

  • V obchodě BackYard se setkáte s módní tvorbou pánských košil Kristýny K., která si zakládá na originalitě v materiálech.
  • Oblíbený Appart Label navrhuje stylové teplákové oblečení pro každou příležitost.
  • Mayda klade důraz na tradiční řemeslnou práci a současnou technologii v tisku na své módní kousky.
  • JJ Jaroslava Jindráková se vyznačuje minimalismem stejně tak jako Zdeňka Imreczeová.
  • Džínové bundy vyráběné z recyklovaných jeans vyrábí Restore by Acarin. Originální šperky zde zakoupíte od: Kristýny Malované, Blueberries, Nastasii Aleinikavy a Kateřiny Matěchové.
  • Kožené kabelky a doplňky nabízí značka Bodline.
  • Za zmínku stojí porcelánové výrobky od Tyformy.

Ovšem BackYard nabízí také možnost krátkodobé prezentace formou pop-up store. Momentálně máte jedinečnou příležitost obdivovat precizní práci dvou mladých šperkařek Marianny Berec a Kláry Chrudinové, vystupující pod značkou YBA. Druhou značkou je Messa, která tvoří street wear oblečení se zaměřením hlavně na funkční zimní bundy.

Obchod se nachází na adrese: BackYard – U Obecního dvora 2 (Kozí plácek), Praha 1. Otevřeno je pondělí až sobota od 11 do 19 hodin. Web najdete na adrese Back-yard.cz/cz/.

Zdroj foto: Back-yard.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, sluneční brýle, šperky a hodinky, spodní prádlo a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu