Šampionem i o Vánocích

Šampionem i o Vánocích

25. listopadu 2019, oblečení, pánské oblečení, značka Champion, Queens

Sponzorované odkazy

Podzim je již v plné parádě a nám se všude okolo připomínají blížící se vánoční svátky. Ani my nezůstaneme stranou a máme pro vás aktuální tip na prima kousky od stromeček, a to především pro pány. Takže dámy, pokud tápete, co svému miláčkovi kupit, inspirujte se našimi tipy!

Můžete ze svých drahých poloviček a protějšků mít šampiony i o Vánocích, a to doslova. Vybavte je nějakým primovním kouskem značky Champion, kterou najdete v e-shopu Queens.

Sportovní značka Champion má dlouhou historii. Vznikla již v roce 1919 v Rochesteru ve státě New York a po dlouhé roky oblékala vrcholové sportovce z celého světa. Je tedy americkou klasikou, která byla a stále je zavedena hlavně v univerzitním sportu USA. Právě tam totiž začal příběh značky Champion, když ji roku 1919 založili bratři Feinbloomovi pod názvem Knickerbocker Knitting Company. Proč právě v Rochesteru? No, protože tam sídlí jedna z prominentních a nejkvalitnějších univerzit světa. University of Rochester je také asi jednou z nejstarších, protože byla založena již v roce 1850.

Ale vraťme se ke značce Champion a jejím cool kouskům. Dnes je značka oblíbená napříč světem. Obzvláště pro mužskou část populace je velmi lákavá. Má jim totiž co nabídnout. Ať jsou to ponožky, spodní prádlo nebo čepice, mikiny, trička nebo třeba ledvinky, bundy a tepláky.

Champion 2 Pack Boxer BriefsChampion 2 Pack Boxer Briefs

Champion 2 Pack Boxer Briefs

Pořídit vašemu miláčkovi můžete boxerky Champion s logy na horní části. Balení obsahuje dvoje boxerky, jedny v barvě červené a jedny v barvě černé. Díky 95% bavlny se velmi příjemně nosí a díky příměsi elastanu sedí na těle jako ulité. Balení dvou kusů boxerek Champion vás vyjde na 699 Kč.

Champion Beanie CapChampion Beanie Cap

Champion Beanie Cap

Vysoký zimní kulich v olivové bavě s ohrnutým lemem, by mohl být druhým tipem, jak potěšit váš protějšek. Čepice je z příjemné příze, která je směsí 68 % akrylu,29 % vlny a 3 % elastanu. Olivová barva je dnes velmi módní a lze ji kombinovat a hodí se k mnoha dalším. Kulich vás vyjde na 959 Kč.

Champion Reverse Weave Script Arm Half Zip FleeceChampion Reverse Weave Script Arm Half Zip Fleece

Champion Reverse Weave Script Arm Half Zip Fleece

Dalším prima kouskem by mohla pro vás být flísová a veselá žlutá pánská mikina od značky Champion s logy na rukávech a kapsou na hrudi. Bude příjemným doplňkem k džínám, prošívané vestě nebo pod bundu. Mikina vyjde na 2 299 Kč.

Champion Bomber JacketChampion Bomber Jacket

Champion Bomber Jacket

Pak tu máme jednu lehčí bundu typu bomber značky Champion s decentním logem na přední části. Stylová bunda kamkoli, je sporty kouskem, který každého muže potěší. Cena je 3 459 Kč.

Champion Hooded JacketChampion Hooded Jacket

Champion Hooded Jacket

A abychom byli dokonalí, ještě jedna bunda, tentokrát zimní a prošívaná. Tmavě modrá pánská bunda s kapucí a klokaní kapsou od značky Champion s decentními logy na hrudi a rukávě je novinkou značky. Nadýchaná a hřejivá se jistě stane oblíbeným kouskem vašeho muže. Stojí 5 699 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte – další hromadu Champions kousků najdete na Queens.cz.

Úvodní foto: Champion Reverse Weave Hooded za 2 559 Kč

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení, spodní prádlo, vánoční dárky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu