Dejte se zlákat streetwearem Pumy a Karl Lagerfelda!

Dejte se zlákat streetwearem Pumy a Karl Lagerfelda!

30. listopadu 2019, PUMA, Karl Lagerfeld, tenisky, oblečení, streetwear

Sponzorované odkazy

I když už bohužel módní dění sleduje Karl Lagerfeld z uměleckého nebe, jeho značka a odkaz žijí dál. Dalším důkazem je nová streetwear kolekce, která vznikla díky propojení dvou ikon – německé sportovní značky PUMA a právě značky Karl Lagerfeld. Pokračují tak v úspěšné spolupráci z roku 2018 a opět potěší muže i ženy neotřelými módními kousky i doplňky.

Stylově a pohodlně

Vypadat stylově a zároveň se cítit ve svém outfitu příjemně – to bylo snahou designérů při vytváření kolekce PUMA x Karl Lagerfeld. Výsledkem je originální kombinace osvědčeného sportovního stylu a luxusního ladění, rukopisu značky věhlasného návrháře. Těšit se můžeme na kolekci v mladistvém duchu, v níž se nadčasová klasika mísí s moderními a high-end prvky. Ať už toužíte objevit nové střihy, oceňujete propracované technické detaily nebo vás zajímají kvalitní materiály, nebudete zklamaní. V kolekci nechybí trendy široké kalhoty v černé variantě se stahovacím páskem a ozdobným pruhem na boku. V zimě potěší i pohodlná mikina na zip s červenými prvky. Klasikou jsou pak již trička s ikonickými logy těchto dvou módních gigantů.

V botách od Karla

Boty a tenisky obzvlášť jsou se značkou Puma neoddělitelně spojeny. Proto mají své místo i v kolekci vzniklé ve spolupráci s Karlem Lagerfeldem. Nové podoby se zde dočkaly tenisky PUMA ROMA, které zaujmou pozornost černým provedením s kontrastními bílými prvky a vysokou podrážkou, z níž září jméno slavného návrháře. Azurovým tónem a netradičním zpracováním jazyku přitáhnou váš pohled boty Cell Alien. Populární Cali pak potěší příznivce kombinace červené a růžové barvy a Thunder zase oslní bílou a výrazným prošíváním. Pokud si na některý z kousků nové kolekce brousíte zuby, můžete vyrazit do prodejen Footshop, Vemzu, mrknout na e-shop Queens, či na web puma.com a karl.com.

Foto: PUMA

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu