Kurator store: novinky českých designérů

Kurator store: novinky českých designérů

23. listopadu 2019, Kurator Store, designír, návrhář, kabelky, m´dní doplňky, oděvy, poppetky Patrick Poppet

Sponzorované odkazy

Pondělí 11. listopadu byl dnem, od kdy v obchodě Kurator, kousek od Národního divadla v Praze, najdete spoustu novinek od českých designérů.

Poppetky (rozumějte kabelky) zde představí Lucie Kalousová, tvořící pod značkou Patrick Poppet. Vítěz VAN GRAAF Junior Talent 2018, designér Martin Kohout si exkluzivně pro Kurator přichystal podzimně-zimní mini edici oděvů. Do prodeje je také znovu zařazena značka oděvů Belka výtvarnice Martiny Malé a značka Musa si pro nadcházející zimní období připravila prošívané kabáty.

Kurator Store

Kurator je prostor pro módu, design, dobré a krásné věci v samém centru Prahy, místo, které se pohybuje na hraně mezi galerií a obchodem. Asi nejvýstižněji ho lze pojmenovat jako „Obchod s kurátorskou činností“.

Ty nejoblíbenější poppetky z Black Diamond Collection od Patrick Poppet tady proto nesmějí chybět. Zákazníci si je mohou přijít prohlédnout, osahat a samozřejmě zakoupit, třeba jako vánoční dárek nebo i jen tak pro sebe. To samé samozřejmě platí i pro tvorbu ostatních designérů.

Patrick Poppet

Za značkou Patrick Poppet stojí designérka Lucie Kalousová, která pracuje jen s těmi nejkvalitnějšími usněmi a komponenty z Čech a Itálie. Inspirací k vytvoření první autorské kolekce s názvem Black Diamond Collection se stal černý diamant a jeho dokonalé tvary. V Kurator najdete splétanou poppetku Patricii, středně velkou poppetku přes rameno a do ruky Joy a velkou unisex poppetku Hope.

Poslední dvě zmiňované jsou provedeny v kombinaci hladké usně a usně s chlupem v černé barvě a doplňují je zlaté komponenty a zlatá podšívka s logy.

Designér Martin Kohout

Martin Kohout je takový návrhářský samouk, bude mít v Kuratoru svou vůbec první komerční premiéru. Od dnešního dne je tedy opravdu na co se těšit. Až do Vánoc budou v Kuratoru postupně přibývat další novinky, jak z oblasti módy, šperků a doplňků, tak i drobností jako je například kosmetika nebo svíčky. Kurator najdete na adrese Karoliny Světlé 1035/17 na Praze 1. Více informací se dozvíte na webech Kurator.cz a Patrickpoppet.cz.

Zdroj foto: Kurator Store

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu