Potěšte své blízké prémiovými vánočními dárky

Potěšte své blízké prémiovými vánočními dárky

26. listopadu 2019,

Masově dostupné dárky, které seženete v každém obchodě, to není nic pro vaše nejbližší. Vytříbené, luxusní zboží se musí pečlivě hledat, jak jistě víte. Nemáte dostatek času? Vyčleňte si 4 minuty na přečtení tohoto inspirativního článku. A dalších 6 až 11 minut věnujte prohlídce zboží, které rozzáří oči vaší partnerce, partnerovi a dalším členům rodiny.

Exkluzivní vánoční dárky

V sekci „vánoční dárky“ můžete najít cokoli. Parfémy, tělovou kosmetiku, péči na vlasy. Po čem touží váš protějšek? Podívejte se na jeho noční stolek či poličku v koupelně. Nezahrnujte jej dalším krémem, pokud jich má hodně, raději zvolte prémiovou péči o vlasy. Balíček, který bude obsahovat šampon, balzám, pečující masku i sérum na usušené vlasy. Vsaďte na bestsellery. Parfém, který je v TOP 5, osvědčenou řasenku, jenž je na trhu už mnoho let. S tím se nespletete (samozřejmě musíte znát preference partnera, jestli nemá rád kořeněné vůně, tak s takovou jej nepotěšíte).

Dárkové balíčky pro každého

Je pravda, že jeden dárek je prostě málo. I kdyby to byl flakón parfému za desítky tisíc. Chce to pořádně naducanou taštičku, limitovanou, která už poté nebude k sehnání. Dárkové balíčky nabízí dnes skoro každá kosmetická značka. Úžasné jsou proto sady k parfémům. Sprchový gel pro osvěžující koupel. Tělové mléko, které provoní pokožku. A na závěr oblíbený parfém, jenž tělo oblékne do voňavého prádélka.

Parfém nic nezkazí

Parfémy

zcela jistě představují luxusní dárek. Jak jej vybrat? Jestli váš protějšek používá jeden, dva několik let, zde nemusíme radit. Když ovšem vůně střídá? Jistě si pamatujete jejich odér. Jsou spíše svěží? Květinové? Citrusové? Nevyznáte se v tom? Podívejte se na složení parfému, který vaše polovička používá nyní, a podle něj pak vybírejte kompozičně podobnou vůni. Nemůžete šlápnout vedle.
Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu