Velkolepý návrat flanelu: návrháři jej milují!

Velkolepý návrat flanelu: návrháři jej milují!

21. prosince 2019, flanelové kalhoty, Pavel Berky, návrhář, kalhoty, šaty, kabáty, podšívka

Sponzorované odkazy

Zatracované flanelky našich tatínků a dědečků prožívají svůj velký comeback! Z hipsterských kaváren se pomalu přesunuly na světová mola a inspirací se staly také pro známé návrháře. Příjemný a měkký flanel si oblíbil i česko-slovenský módní návrhář Pavel Berky.

Pavel ve své nové kolekci vsadil na měkký a příjemný flanel v klasických a oblíbených barevných kombinacích. Modro-černá, červeno-černá, výrazná oranžovo-černá, ale i krásný světlý smetanový flanel jsou hlavními barvami jeho kolekce.

Kombinace na přání

Nejen v těchto barevných kombinacích vytvořil několik zajímavých outfitů a na svém e-shopu celkem netradičně nabízí možnost materiály a střihy jakkoliv kombinovat. Flanel návrhář Pavel Berky využívá jako podšívkový materiál, stejně jako hlavní na šaty, kabáty, sukně, kalhoty, klobouky a čepice.

Pokud se vám tedy líbí se béžový flanel a chtěla byste z něj šaty, které Pavel vytvořil v jiné barvě, tak to vůbec není problém. Právě tyto nadstandardní služby jsou jednou z předností proč nakupovat přímo od návrhářů!

Cigaretové cool flanelky

My pro Vás máme tip na zajímavé cigaretové kalhoty z červeno-černého flanelu, které jistě přitáhnou pozornost nejedněch očí. Jemné rozparky u kotníků dovolují kalhoty kombinovat i s podpatky, jinak se krásně doplňují s teniskami a rázem máte casual-elegantní outfit do práce i na party.

Vytvořte si kalhoty ve velikosti a barvě, která vám vyhovuje! Cena flanelových kalhot činí 3 990 Kč. K mání na webu Pavelberky.cz.

Zdroj foto: Pavelberky.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu