Je libo síťovku z bambusu, nebo lentikulární karty? I to jsou vánoční dárky!

Je libo síťovku z bambusu, nebo lentikulární karty? I to jsou vánoční dárky!

17. prosince 2019, Vánoce, dárky, originální dárky, síťovka

Sponzorované odkazy

Knihy, kosmetika, elektronika – to jsou vánoční stálice, kterými ve většině případů nic nepokazíte. Pokud si však obdarovaný potrpí na originalitu a rád je pod stromečkem opravdu překvapený, pak je na čase při výběru dárků zabrousit do nových, neprobádaných vod. Jaké originální dárky jsou hitem letos?

Síťovka jako hit číslo jedna

Obrovský comeback slaví v tomto roce síťovka, kterou nyní řada lidí opět hrdě nosí. Tento ryze český výrobek, který vznikl již v roce 1926, letos znovu ožívá a navíc se dočkal i obměny. Kromě bavlněné varianty se letos objevila i verze z bambusu. „Síťovka z bambusového vlákna je naprostá revoluční novinka. Vlákno je super pevné a dokáže se roztáhnout do obrovských rozměrů. Výhodou bambusu oproti bavlně je, že bambus nepotřebuje tolik vody, samotná rostlina velmi rychle roste. Při výrobě se nepoužívají pesticidy a vlákno je antibakteriální,“ říká majitelka značky Česká síťovka Karolína Pechová.

Karty na paměť

Že vám pojem lentikulární paměťové karty nic neříká? Tento cizí výraz označuje unikátní pomůcku na ovládnutí angličtiny. Vytvořil ji specialista na paměť a zrychlené učení Libor Činka a seženete je za 700 Kč. „Pomocí unikátních paměťových metod a pohyblivých ilustrací si člověk zapamatuje anglická slovíčka sedmkrát rychleji. LentiCool karty jsou výjimečné tím, že naučí i správnou výslovnost od rodilých mluvčích. Stačí k tomu chytrý telefon, který člověk namíří na kartu a ona promluví,“ přibližuje svůj nápad tvůrce.

Darujte zdraví

Oblíbeným dárkem nejen pro babičky a dědečky jsou doplňky stravy. Gemioptal Herbal působí příznivě na zrak, kardiovaskulární systém, nervovou soustavu, hladinu glukózy v krvi a také na klouby a chrupavky. „Přípravek Gemioptal Herbal je zcela přírodním doplňkem stravy, který byl vyvinut na naší oční klinice. Obsahuje byliny používané již starou čínskou medicínou pro jejich blahodárný účinek na zrak. Vyvážená kompozice bylin a superpotravin pomáhá k udržení dobrého zraku,“ popisuje přípravek přednosta sítě očních klinik Gemini Pavel Stodůlka.

Foto: Pearmedia

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu