Freeport Fashion Outlet Hatě u Znojma nově s Calvin Klein Jeans

Freeport Fashion Outlet Hatě u Znojma nově s Calvin Klein Jeans

6. ledna 2020, Freeport Fashion Outlet, Hatě u Znojma, Calvin Klein Jeans

Sponzorované odkazy

Outletové centrum Freeport Fashion Outlet se sídlem v Hatích u Znojma nově představuje americkou módní značku Calvin Klein Jeans, která spolu se „sourozeneckou“ značkou Calvin Klein nese jméno po svém zakladateli a je typická důrazem na detail.

Značka Calvin Klein byla založena v roce 1968, a jak už název napovídá, původně se specializovala jen na džínové oděvy. V současnosti je značka zastoupena i dalšími moderními kolekcemi oblečení, pro které je společný minimalismus, smysl pro detail a praktičnost.

Calvin Clein Jeans

Do Freeportu přichází značka s kultovní džínovinou. Centrum otevřelo prodejnu Calvin Klein Jeans. K mání bude vedle oblečení nabízet i spodní prádlo Calvin Klein Underwear. Prodejna má rozlohu 320 metrů čtverečních.

„Calvin Klein Jeans přesně zapadá do konceptu našeho centra se širokou paletou světových lifestylových značek. Představuje moderní unisex styl, který nabízí oblečení, obuv a doplňky té nejvyšší kvality,“ říká Roman Doubek, retail manažer centra Freeport Fashion Outlet.

Prodejna se vyznačuje tím, že kromě oblečení z minulých kolekcí nabízí i speciální outletovou produkci, a to jak Calvin Klein Jeans, tak i Calvin Klein Underwear. „Jsme rádi, že můžeme naši značku oděvů uvést právě ve Freeportu. Z našich zkušeností víme, že outletová podoba Calvin Klein je jedním z našich nejúspěšnějších konceptů nejen v Česku,“ uvádí Martin Kolář, obchodní ředitel Calvin Klein pro Českou republiku.

Jméno zakladatele

Značka nese jméno po jednom ze svých zakladatelů, americkém návrháři Calvinu Kleinovi. Ten ji spolu s Barrym Schwartzem založil v roce 1968, a jak už název napovídá, původně se specializovala jen na džínové oděvy. V současnosti je značka zastoupena i dalšími moderními kolekcemi oblečení, pro které je společný minimalismus, smysl pro detail a praktičnost.

Zdroj foto: Freeport Fashion Outlet Hatě u Znojma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, pánské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu