Ecstatic Fashion: jedinečné šaty

Ecstatic Fashion: jedinečné šaty

27. prosince 2019, originální dámské šaty, Ecstatic Fashion, dámské šaty, Prêt-à-Porter, Ecstatic Mama, Lilia Khousnoutdinova, Ilona Bittnerová

Sponzorované odkazy

Představujeme vám novou kolekci jedinečných šatů značky Ecstatic Fashion a šperků od Lilie Khousnoutdinové a Ilony Bittnerové. Opravdu výjimečné šaty z jedinečných látek. Tak by se dala nazvat nová kolekce značky Ecstatic Fashion.

Ecstatic Fashion: Prêt-à-Porter a Ecstatic Mama

Jsou to ženské, elegantní a smyslné šaty vhodné na každodenní nošení, ale i večerní akce – to je řada Prêt-à-Porter. Letošní novinkou je Ecstatic Mama, a jak už název napoví, jde o výjimečné kousky pro maminky, které potřebují praktickou jednoduchost, ale zároveň touží mít na sobě šaty, které potěší ženskou duši! Šaty jsou šité českými ženami v krejčovské dílně na severu Čech. Doplnit je můžete odvážnými šperky.

Ecstatic mama

Pohodová móda do společnosti i pro intimitu při kojení. Kolekci pro těhotné ženy a kojící maminky tvoří kousky, které v této krásné, ale náročné etapě v životě ženy, ocení každá z nás. Pořízení těhotenské módy je často složité, nepraktické a finančně nákladné. Cena jednotlivých dílů z kolekce Ecstatic mama se pohybuje od 1.299 do 1.990 Kč.

Každodenně a originálně

V nejnovější kolekci najdete šaty pro každodenní nošení, šaty s africkými motivy, ale také bhútánské pásky, nebo třeba královské šaty pro výjimečné příležitosti, vyrobené z bronzového vintage sárí. Pokud máte byste ráda svůj vlastní výjimečný kousek, šaty si můžete nechat ušít přímo na míru z látek, které si sama vyberete.

Oblečení je vyrobeno z bambusové splývavé viskózy, která zajišťuje, že šaty na těle krásně vypadají, jsou příjemné na nošení a dlouho si udrží svůj vzhled. Mezi další výhody bambusového materiálu patří to, že je antibakteriální a skvěle prodyšný. Je velmi jemný a na dotek jakoby chladivý. Je ideální pro teplé dny, ale v kombinaci s kabátky je můžete šaty využít i v zimním období.

Příběh značky

Za značkou Ecstatic fashion stojí silný příběh. Na samém počátku byl Bhútán. Respektive bhútánská KIRA – velký obdélníkový kus látky, který tvoří základ tradičního ženského kroje. Obmotává se předepsaným způsobem kolem ženy, na ramenech se přichytí dvěma brožemi a zpevní se páskem.

A právě KIRA tvoří základ autorské kolekce Couture. Není to „jen tak obyčejná látka“. Je to přímo umělecké dílo – pestrá a velmi pevná látka převážně z bavlny a hedvábí, která je ručně tkaná a bohatě zdobená vzory. A výjimečné jsou také společenské šaty, které z nich Lilia navrhuje.

„Každou kiru vybírám osobně. Pokaždé je kupuji osobně a přímo u tkadlen. Nejradši mám odlehlé oblasti, kde je pořád možné najít opravdu výjimečné vzory. Velkou roli hrají barvy a co nejkvalitnější provedení,“ říká Lilia Khousnoutdinová. Pokud chcete opravdu originální kousek, jsou šaty šité na míru z bhútanské kiry to pravé právě pro vás. „Základ šatů tvoří KIRA-pevné ručně tkané látky barvené přírodními barvami, které vznikají pomocí tisíce let starého umění bhútánských žen.“ Autorská kolekce Lilia K.Couture, šaty z bhútánské kiry, cena 5. – 55.000 Kč.

Prêt-à-Porter: Krása začíná uvnitř každé z nás

Kolekce Prêt-à-Porter přináší ženskost a zároveň praktičnost. Hodí se pro všední den, a pokud si chcete užít pohodlí i ve společnosti, výjimečný kousek z nich udělá barevný bhútánský pásek nebo netradiční šperk, třeba body chain.

Přírodní materiály šatům propůjčí lehkost a pohodu, výrazné barvy zároveň podtrhnou přirozenou krásu. Šaty jsou k dostupné v různých barevných variantách a vycházejí z osnov barevné terapie, návrhy jsou inspirované ženskými archetypy. Šaty jsou vyrobené v České republice.

O značce Ecstatic Fashion

Autorkami kolekce jsou Lilia Khousnoutdinová a Ilona Bittnerová. Šaty jsou vyrobené v krejčovské dílně v Jablonci na severu Čech. Látky jsou nakupovány v Bhútánu přímo od žen, které je ručně tkají pomocí tradičních technik buď u sebe doma, nebo přímo v rámci obchodního stánku. Značku tvoří konkrétní kolekce: Autorská kolekce Lilie K. Couture, Prêt-à-Porter a nově Ecstatic Mama.

Zdroj foto: Ecstatic Fashion

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu