Puma a Ader Error: krása v nedokonalosti

Puma a Ader Error: krása v nedokonalosti

25. prosince 2019, Puma, Ader Error, sportovní oblečení, boty, tenisky

Sponzorované odkazy

Sportovní značka PUMA se vždy snaží dodávat svým kolekcím šťávu. A často si k tomu přibírá na pomoc další značky, aby společně vytvořili něco nečekaného, originálního a poutavého. Zatím poslední značkou, která se do kolaborace s německým gigantem pustila, je korejská značka Ader Error. Výsledkem je kolekce „Under Creativity“, která v sobě míchá různé styly a vlivy a odhaluje krásu denních maličkostí.

Puma x Ader Error

Pokud je vám značka Ader Error zatím neznámá, nebude to trvat dlouho. Pochází z Koreje, kde vznikla v roce 2014 a stala se doslova hitem. Jejím cílem bylo založit svou tvorbu na jednoduchosti, a tak si tvůrci začali všímat detailů obyčejného každodenního života, kterých si my ostatní už téměř nevšímáme. Stejnou myšlenku přenesla značka i do spolupráce s Pumou, společně ji rozvinuli a nalezli krásu v nedokonalosti.

Koktejl stylů

Kolekce „Under Creativity“ přitahuje pozornost především mixem různých stylů, kombinací rozmanitých subkultur i futuristickými prvky. Sami tvůrci ji popisují jako „under construction“, tedy kolekci, která nezná hranice mezi minulostí a budoucností. Sportovní oblečení je zde představováno tak, jak ho často nevídáme – s kontrastním prošíváním, výraznými barvami, přiznanými visačkami či expresivními prvky. Těšit se můžete na řadu obsahující větrovky i péřové zimní bundy, s nimiž projdete zimou ve velkém stylu. Nechybí svetry, topy ani stylové kalhoty, vše nositelné, ale poutající pozornost.

Ikonické tenisky

Pokud čekáte, že kolekce Under Creativity přinese i obměněné siluety ikonických modelů bot, nepletete se. Jasnými barvami a netradičními barevnými kombinacemi se rozzářily modely jako Puma Roma, RS 9.8. a Puma Cell Alien. Pohledy přitahují i svými výraznými švy a „futro lookem“, kterým nás baví i další doplňky kolekce. Jestliže vás některý kousek zaujal natolik, že si jej přejete mít v šatníku, můžete si pro něj zajít do Footshopu, Queens, Fresh Labels či na puma.com.

Foto: Puma

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu