Zima ve hvězdách. Se Swarovskim je to možné...

Zima ve hvězdách. Se Swarovskim je to možné...

29. prosince 2019, Swarovski, šperky, kolekce, elegance, náušnice, náhrdelníky

Sponzorované odkazy

Najděte svou šťastnou hvězdu s novou kolekcí Swarovski. Ta se nechala inspirovat severskou noční oblohou a výsledkem jsou šperky, které v sobě mísí trochu kouzla, vesmíru, mystična, ale i nezbytného a pro značku tolik typického luxusu a elegance. Kampaň k nové kolekci nás přivádí do hvězdárny, kam se hlavní hrdinky vkradly, aby zde své šťastné hvězdy našly a nechaly se okouzlit mocí křišťálů Swarovski.

Objevte svou šťastnou hvězdu

Proměňte svůj outfit v něco nadpozemského a nebesky výjimečného díky vesmírným symbolům na špercích Swarovski. Třpyt a lesk tentokrát získaly kousky symbolizující měsíc v mnoha jeho podobách, hvězdy, ale třeba i ruku Fátimy nebo boží oko. A proč se inspirací stala právě noční obloha? „Někdy je nejlepším způsobem úniku z dnešního hektického světa zvednout hlavu ke hvězdám. Zimní kolekce Swarovski nabízí krásné vesmírné symboly, které dodají našemu všednímu dni magické kouzlo. V této sezoně bychom chtěli, aby nám naše třpytivé šperky a doplňky přinesly pocit výjimečnosti, zdůraznily pozitivní náladu a posílily sebevědomí žen, které je nosí – aby dosáhly až ke hvězdám,“ říká kreativní ředitelka společnosti Nathalie Colin.

Tváře zimní kolekce

Zimní řada Swarovski je rozdělena na několik menších kolekcí. Všechny spojují okouzlující a tajemné barvy, moderní kovové odstíny, lákavé tvary a netradiční motivy. Měsíc a hvězdy kralují kolekci Symbolic a Remix. Moonsun podle Penélope Cruz vyniká jemností a propracovanými detaily a vypráví o tom, jak je tato oblíbená herečka fascinována galaxií. Precisely je oslavou zamrzlých kapek vody a v kombinaci s pavoučí sítí tvoří neodolatelné duo. Kolekce Pleasant zase okouzlí všechny milovníky hudby. Symboly odkazující k tomu umění vypadají dokonale především na náušnicích. Řada Black Baroque pak představuje opulentní šperky v moderních tmavých tónech.

Foto: Swarovski

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu