Co mají společného mořské řasy, vlna a len?

Co mají společného mořské řasy, vlna a len?

4. ledna 2020, Nila, Nygårdsanna, Haeckels, kosmetika, oblečení, přírodní oblečení

Sponzorované odkazy

Chladnější období nás nejen svými barvami přivádí zpátky k přírodě. Vidíme to nejen na dekoracích, které získávají rázem trochu naturalističtější ráz, ale promítá se to také v oblékání či kosmetice. Důkazem může být nabídka e-shopu Nila.cz, kde se mezi oblíbené materiály posledních týdnů zařadila vlna, len či mořské řasy! Co z těchto materiálů může vzniknout?

Přírodní móda Nygårdsanna

Švédská značka Nygårdsanna se drží typického severského stylu. Její modely provází jednoduchost, která však v žádném případě není nudná. Okořeněná je totiž prvky folklóru. Spolu s přírodními barvami, strukturami i celkovým laděním jsou pak výsledkem velmi autentické kousky. Tvořené jsou jen těmi nejkvalitnějšími materiály, jako je len, biobavlna či vlna, a zaručená je i jejich udržitelnost a transparentní původ. Hitem současného období se staly především svetry a svetrové šaty značky Nygårdsanna. Svetry jsou tvořeny tvídovou přízí a zimu v nich přečkáte jako v bavlnce. Zahřejí, oslní svými neutrálními tóny a zároveň budou na nošení příjemné díky objemnějšímu střihu a dlouhým rukávům. Šaty po kolena jsou pak vyrobeny z vlny Shetlandských ovcí, a pokud vám připomínají djellabu, tradiční marocký oděv, jste na správné adrese. Kapuci a kapsy představují zajímavý prvek a jejich střih umožňuje zajímavou hru s vrstvením.

Mořské řasy pro krásu

Kosmetika se dnes vyrábí z ledasčeho a nikoho nepřekvapí produkty s hadím jedem či šnečím slizem. Mezi méně obvyklé ingredience se dají jistě zařadit i mořské řasy, které k výrobě kosmetiky používá značka Haeckels. Jejich balzámy, krémy, séra a masky mají hydratační, protizánětlivé a antibakteriální účinky, ale také zajímavý přesah. Značka se totiž snaží šířit povědomí o hodnotě oceánů pro náš život na zemi a má také motivační program pro sběr odpadu z pláží. Kromě kosmetických produktů pak od této značky můžete na nila.cz pořídit i svíčky či vonné jehlánky.

Foto: nila.cz

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu