Jaké si pořídit kozačky? Kotníčkové jsou stále v kurzu!

Jaké si pořídit kozačky? Kotníčkové jsou stále v kurzu!

2. ledna 2020, kotníkové kozačky, dámské kozačky, Humanic

Sponzorované odkazy

V chladném období roku si naše ženské nožky zaslouží být v teple. S novou kolekcí kotníkové obuvi Humanic, která udává letošní módní trendy, se budete cítit báječně. V kurzu jsou zvířecí vzory, lesklý a matný povrch, a především tlusté profilované podešve.

Vaši pozornost také lehce upoutají lesklé přezky, které motorkářskému outfitu dodají nádech oblíbených devadesátek. Šněrovací modely především v černé, černé s animal perforací a s animal přiznaným vzorem krásně vyniknou s jednoduchými looky – ideálně se zateplenou koženou bundou, pulovrem, džínami a ledvinkou.

Martens kotníkáče za 5 999 KčMartens kotníkáče za 5 999 Kč

Dámské kozačky, stylové a elegantní

Pracujete v kanceláři? Tak i zde se nebojte kombinovat s dámským kostýmkem nebo s moderní hravou sukní. Dámské polokozačky nejenže povýší každý outfit na cool look, ale jsou také velmi pohodlné a udrží Vás v teple i při nízkých teplotách. Jejich podrážky udržují nohy svěží a přitom v tepelném komfortu. Ať už s vysokými podpatky nebo plochou a vyšší podrážkou – jsou vyrobeny tak, aby byly pohodlné a příjemné při jakékoliv příležitosti. Polokozačky nevychází nikdy z módy. Díky kvalitním materiálům si je užijete dlouho a můžete je nosit mnoho sezón a vždy vypadat skvěle.

Vagabond polokozačky za 3 799 KčVagabond polokozačky za 3 799 Kč

Stylové zimní kozačky – aby nohy zůstaly v teple

Sníh, déšť, chlad a vlhkost – to jsou důkazy, že se blíží zima. Je proto nejvyšší čas vyměnit tenisky a baleríny za teplejší a nepromokavou variantu. Ideální jsou zimní kotníkáče a polokozačky. Ty totiž udrží nohy v teple, nepropustí chlad ani sníh a navíc jsou stylové. Vybrat si ale můžete ze všech verzí – kotníkové kozačky, kozačky klasické a poslední dobou stále více oblíbené kozačky nad kolena.

Vagabond šnerovací vysoké boty s masivní podrážkou za 4 299 KčVagabond šnerovací vysoké boty s masivní podrážkou za 4 299 Kč

V Humanicu najdete široký výběr módních kozaček od nejlepších značek, se kterými si zimu užijete v pohodlí. Rozlučte se se studenými a mokrými nohami díky kvalitním materiálům, nepromokavé kůži i podrážce a zateplené podšívce. Elegantní modely z velurové kůže, zimní kozačky v elegantní černé nebo moderní, kožešinou podšité kozačky vás provedou tímto chladným období vkusně a bez zmrzlých nohou. Vybírejte ze široké nabídky nejrůznějších provedení, barev a stylů a najděte si ty svoje perfektní kozačky.

Kate Gray kotníkáče za 2 699 KčKate Gray kotníkáče za 2 699 Kč

Vybírejte z mnoha modelů, přírodních i syntetických materiálů a barev, na podpatku nebo bez. V zimě volte zateplené kozačky a stylové Cheslea kotníkové typy bot. Třeba kotníčkové od Kate Gray na menším podpatku jsou vyrobeny z hladké kůže se silnou podešví a buď jednobarevné, nebo s menším detailem zvířecího vzoru.

Trendy polokozačky se hodí pro každou příležitost!

Z naší nabídky polokozaček si vyberete ten správný pár do práce i sportovní pro volný čas. K mání jsou z různých stylů a mnoha druhů vyšších , středních i nízkých podpatků, včetně nápadnějších masivních podrážek. Nohy vás z nich bolet nebudou. Díky měkké vnitřní stélce budete celý den v pohodlí. Preferujete kozačky nazouvací nebo šněrovací? Milujete kontrastní švy, ozdobné spony a aplikace? Nebo dáváte přednost jednoduchému designu?

Kate Gray polokozačky za 2 699 KčKate Gray polokozačky za 2 699 Kč

Nákup v Humanic je trefa do černého. Vybírat můžete v kamenných prodejnách i online.

Zdroj foto: Humanic

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu