Stylovka od Pumy a Seleny Gomez

Stylovka od Pumy a Seleny Gomez

8. ledna 2020, Puma, Puma x Selena Gomez, Selena Gomez, sportovní oblečení, obuv, tenisky

Sponzorované odkazy

V prosinci spatřila světlo světa v pořadí třetí kolekce vzniklá spoluprací světového giganta v oblasti sportovního oblečení Pumy a zpěvačky Seleny Gomez. Stejně jako jejich předchozí počiny i tento září sebevědomím a bude ideální volbou pro všemožné volnočasové aktivity v zimním období.

Puma x Selena Gomez

V mnohém je nejnovější kolekce tohoto dua podobná těm předchozím. Selena si dala záležet především na tom, aby byla kolekce pohodlná, ale zároveň dokázala oslnit svým vkusem a stylem. Samozřejmostí je volba kvalitních a komfortních materiálů, které se promítly jak do obuvi, tak i do samotného oblečení. „Chtěla jsem, aby měla kolekce charakter,“ říká mladá zpěvačka. S německou značkou Puma se tak zaměřili na kousky, které jako by vypadly z prostředí středoškolské tělocvičny. Zároveň do kolekce Selena promítla i velký kus sebe, neboť i ona sama vyhledává spíše neutrální tóny, pohodlí a univerzální kousky.

Nahlédněte do knihovny

Kampaň ke kolekci Puma x Selena Gomez nás přivádí do prostředí knihovny, kde zpěvačka pózuje u zaplněných polic. Už samotné fotky mají ukázat na snadnou nositelnost a kombinovatelnost jednotlivých kousků, což bylo hlavním cílem tvůrců. I proto se v kolekci objevují přetvořené populární kousky značky Puma, jako jsou boty SG Quilted Runner či ikonické CALI v decentních béžových tónech. Dále zde nechybí sportovní legíny, trendy crop mikiny s grafickými detaily ani celá řada doplňků, jako jsou čepice nebo batohy. „Už u promo fotek jsem přemýšlela, jak zajistit, aby byly outfity pro ostatní co nejjednodušší k přetvoření? Jak dodat co nejvíce univerzálnosti do kombinací?“ svěřuje se zpěvačka se svými myšlenkami. Klíčem tedy bylo, aby jednotlivé kousky nevyžadovaly příliš přemýšlení a byly uzpůsobené k příjemnému nošení. A to se, zdá se, povedlo. Máte stejný pocit? Pak kolekci nakupte na puma.com a v Urban Store.

Foto: Puma

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu