V hlavní roli krajka: smyslné a romantické spodní prádlo

V hlavní roli krajka: smyslné a romantické spodní prádlo

14. ledna 2020, dámské spodní prádlo, krajka, krajkové prádlo, Kik

Sponzorované odkazy

Kik najdete novou kolekci dámského krajkového prádla a je úžasná. Krajka je jemnost, něha, romantika i dravost. Krajka jako taková dodává našemu oblečení dotyk smyslnosti. Pokud jde o spodní prádlo platí to hned dvojnásob. Ve správně padnoucím dámském prádle se žena cítí jedinečně a sebevědomě.

Krajkové dámské spodní prádlo je nejen praktické, ale i krásné. Proto je nabídka na trhu opravdu veliká. V podstatě samotná krajka byla vždy znakem půvabu a luxusu a nikdy nevyjde z módy. V dnešní době si pěkné krajkové prádlo může pořídit každá z nás. Působí krásně na každé ženě a na oplátku i ženy se v nich cítí neodolatelné.

Krajkové kalhotky

Třeba kategorie krajkových kalhotek je plná krásných kousků s krajkou. Vybírat můžete nejrůznější barvy, materiály ale i styly jako je oblíbený střih tanga, string kalhotky nebo klasické kalhotky, ale například i šortky, které v Kik pořídíte v barvě bordó za 99 Kč a sladit ji s krásnou bordó podprsenkou lemovanou černou krajkou bude perfektní výběr. Kvalitní krajkové kalhotky se příjemně nosí a jsou pěkné.

Košilky

Romantickou duši jistě potěší nejrůznější krajky či barevné motivy, kterými jsou některé košilky ozdobeny. Stejně tak si ale vybere žena, která dává přednost jednoduchosti. Nabídka je bohatá i co se týče materiálu. Dámské košilky jsou opatřeny nejrůznějšími pásky či ozdobami. Třeba černá košilka s krajkovou podprsenkou a průsvitným spodním dílem je zdobena červeným lemem a košíčky zdobí decentní červené mašličky. Nesmí chybět ani vykrojení či výstřih.

Podprsenky

Při výběru podprsenek a spodního prádla celkově by neměla mít fantazie překážky. Nejde jen o to, aby vám podprsenka zajistila vhodný tvar, ale abyste se v ní hlavně dobře cítily. V Kik si vybere drsňačka, která tíhne k černému prádlu, stejně tak jako jemná romantická duše.

Vybírejte z nejrůznějších barev, tvarů i stylů. Jsou zde například klasické praktické podprsenky, stejně tak kousky které jsou krajkové a velmi provokativní v provedení Push-up, vyztužené, bezešvé, nevyztužené, s kosticemi či bez kostic, korzetové a braletky. Vybrat si může i žena plnějších tvarů. Například úžasnou bordó krajkovou podprsenkou za 159 korun sladíte s kalhotkami za 79 Kč a když je doplníte lehkým černým župánkem budete se cítím dokonale krásná.

Zdroj a foto: Kik

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu