Nekonečné možnosti pohybu: dámská sporty kolekce od Pumy

Nekonečné možnosti pohybu: dámská sporty kolekce od Pumy

16. ledna 2020, dámská kolekce, sportovní kolekce, značkové oblečení, dámské oblečení, sportovní oblečení, Puma

Sponzorované odkazy

Globální sportovní značka** Puma** do nového roku vkročila se stylovou dámskou tréninkovou kolekcí, která je stvořena z luxusních materiálů umožňujících pro svobodu a neustálou lehkost při každém pohybu.

Flexibilita a jistota ve všech možných i nemožných sporty pozicích, to je nová studiová kolekce Puma. Tyto novinky nebudete chtít díky sofistikované kombinaci jemných barev růžové a šedé doplněné krajkou svléknout po zbytek roku.

Tvář kolekce: Alina Zagitova

Tváří kolekce, která zahrnuje trendy i sexy pohodlná tílka, legíny v barvě porcelánu s černou, spolehlivé a dobře propracované cool sportovní podprsenky, je Alina Zagitova. Alina je krásná ruská krasobruslařka, a především olympijská vítězka a světová a evropská šampionka.

Na všechny indoor aktivity

Nové kousky dámské sporty kolekce od Pumy jsou ideální pro všechny indoor aktivity – cvičení jógy, čchi kung, tai chi, fitness, pilates, indoor jogging, a mnohé další sporty.

Vysoké legíny vám zajistí při cvičení pohodlí a zároveň krásně obepnou vaše tělo. Naopak trička s efektními krajkovými detaily v tlumených tónech růžové a dalších barvičkách vám zase dodají styl a eleganci při každém pohybu.

Vybrané produkty jsou k dostání od poloviny ledna 2020 u prodejců A3Sport, Intersport a Espace sport a online také na Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu