Láskyplné jiskření na Valentýna: se Swarovskim

Láskyplné jiskření na Valentýna: se Swarovskim

18. ledna 2020, šperky, Swarovski, Valentýn, Den svatého Valentýna, dárky, luxusní šperky, luxus

Sponzorované odkazy

Ve vztahu by to mělo vždy trochu jiskřit a na svatého Valentýna obzvlášť. Na to myslela při tvorbě kolekce pro nejzamilovanější den v roce i značka Swarovski, která se nechala inspirovat jiskrami energie. Protože právě jiskrami to vždy začíná. A pokud nevíte, jak jiskru zažehnout znovu, šperky z valentýnské kolekce by mohly být tím správným krokem.

Zamilovaný Swarovski

Jestliže tápete, co dát své drahé polovičce jako dárek na Valentýna, šperky budou zajisté tou správnou volbou. Swarovski do své kolekce na Den svatého Valentýna zakomponoval ty nejslavnější romantické symboly, které ale představuje v novém světle. Nechybí srdce, symboly nekonečnosti nebo třeba berušky, a to vše v moderním kabátě, díky čemuž dodají jiskru naprosto každému outfitu.

Oslavte svůj příběh

Jiskrou energie, která přeskočí v okamžiku, to vše začíná vždy. Ale pak už je příběh lásky jen váš, jedinečný a nezapomenutelný. A právě to Swarovski ve své nové kolekci oslavuje. I proto se zde symboly lásky objevují v netradičním, inovátorském duchu. „Láska je energií života. Během těchto nejromantičtějších chvil roku jsme chtěli ukázat, jak oslňující může být tato energie, díky níž se lidé cítí zářivější, projasnění a milovaní. Ikonické symboly jsme přetavili do stylových šperků, jejichž posláním je dotknout se srdcí po celém světě,“ říká kreativní ředitelka společnosti Swarovski Nathalie Colin.

Jaký motiv je ten váš?

Valentýnská kolekce Swarovski je tak různorodá, že si z ní vybere každý. Záleží na vás, jestli dáte přednost symbolu nekonečna a vyberete si z mnoha různých velikostí a forem, nebo zda vás uchvátí tradiční srdce, nejčistší vyjádření pravé lásky. A pokud si potrpíte na originalitu, můžete se zamilovat do asymetrických náušnic tvořených spojenými kruhy či manžetového náramku Infinity v odstínech leštěného zlata.

Foto: Swarovski

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu