Na vysoké noze: s Puma RS-X3 Super

Na vysoké noze: s Puma RS-X3 Super

31. ledna 2020, Puma RS-X3 Super, Puma, RS-X3 Super, Puma RS

Sponzorované odkazy

Tenisky Puma RS-X3 Super vás v roce 2020 pozvednou do nových výšin. Buďte na vysoké noze a obouvejte cool kousek od Pumy!

Světová sportovní značka Puma přichází opět s něčím novým. Značka je známa tím, že se nebojí posouvat hranice designu. Proto v roce s číslovkou 2020 osvěžila vzhled oblíbeného sportovního modelu RS.

PumaRS-X3 Super v modré verzi s bílouPumaRS-X3 Super v modré verzi s bílou

Puma RS-X3 Super

Tím značka Puma vytvořila nové tenisky RS-X3 Super. Ty propojují nejen cool design a klasickou siluetu s odolnějšími materiály, ale rovněž neotřelé prvky s barevným provedením.

světle a tmavě fialová s bílou je cool barevná varianta Puma RS-X3 Supersvětle a tmavě fialová s bílou je cool barevná varianta Puma RS-X3 Super

Unisex boty

Unisex sporty botka dostala k dobru ještě nové a odolnější materiály, které dodávají botce na důrazu. Tenisky posouvají hranice designu na maximum.

Puma RS-X3 Super v černo červené verzi s bílou obouvá i americký rapper GunnaPuma RS-X3 Super v černo červené verzi s bílou obouvá i americký rapper Gunna

Redesign na druhou

Díky většímu smyslu pro detail a neobvyklým barevným kombinacím převyšují boty RS-X3 Super své předchůdce. Novinku dnes aktuálně nosí i americký rapper Gunna.

Puma RS-X3 Super – zelená verze s bílouPuma RS-X3 Super – zelená verze s bílou

Insirace oldschool videohrami

Sporty botka RS-X3 Super je inspirována oldschoolovými videohrami, což napovídá na první pohled ztvárnění jednotlivých prvků vzoru svršku. Díky tomu skvěle doplní váš kreativní a nekonvenční styl.

Barevné verze

Puma RS-X3 Super si můžete vybírat hned z několika barevných variant. Barevné verze jsou jemné a stylové a tak jsou botky k mání ve variantách červená – černá a bílá, tmavě a světle fialová a bílá, světle a středně zelená a bílá, modrá – černá a bílá.

Kde je RS-X3 Super k mání?

Vybrané barevné varianty tenisek budou dostupné koncem ledna 2020 u prodejců Queens a Footshop, Aranburu, A3Sport, Urbanstore, Vemzu a Top4Lifestyle.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu