Hity kolekce Calzedonia, Intimissimi a Tezenis na jaro a léto 2020

Hity kolekce Calzedonia, Intimissimi a Tezenis na jaro a léto 2020

22. ledna 2020, Intimissimi, Calzedonia, Tezenis, spodní prádlo, plavky, punčochy, trendy

Sponzorované odkazy

Zajímá vás, jaké trendy nás v roce 2020 provedou světem plážového oblečení, spodního prádla i volnočasové a sportovní módy? Pak si nenechte ujít novinky značek Calzedonia, Intimissimi a Tezenis, které byly představeny v showroomu Stopka za účasti médií, známých influencerů i celebrit. Nechyběla například Česká Miss 2006 Renata Langmannová, rapperka Sharlota, Zorka Hejdová či Alex Sedláčová. A jaké trendy mohly obdivovat?

Plavky a punčochy Calzedonia

Calzedonia je synonymem dokonalého plážového oblečení a také oslnivého punčochového zboží. Tomu budou v nové sezóně vévodit geometrické a květinové vzory i pestré barvy. Zastánce udržitelné módy potěší originální leginy. Co se týče plavek, v létě se zahalí do exotického stylu inspirovaného cestami do dalekých krajin, bavit budou i etno a bohémské prvky a chybět nebude ani námořnický styl, který se dočkal moderní podoby.

Smyslné prádlo Intimissimi

Pokud si budete chtít jarní a letní noci oživit novým spodním prádlem, u Intimissimi narazíte na elegantní krajkové kousky kombinované s efektními transparentními detaily, zavítáte do světa exotických květin a bavit vás bude i námořnické ladění. I zde mysleli návrháři na udržitelnost a vytvořili také Intimissimi Green Collection, která je skvělou eko volbou.

Mladistvé prádlo Tezenis

Zatímco Intimissimi září elegancí, Tezenis nabízí hravější a veselejší prádlo. Novou sezónu rozzáří moderními a výraznými potisky, street stylem i námořnickou inspirací. Stále však nabídne i svůdné střihy, jemné barvy a chybět nemůže ani tradiční krajka. Jednotlivé kousky ukazují netušené kombinace materiálů, barev i střihů a spolehlivě dodají dobrou náladu a pozitivní energii. Je libo něco třpytivějšího, abyste byla skutečně nepřehlédnutelná? Pro Tezenis žádný problém!

Foto: Calzedonia, Intimissimi, Tezenis

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, plavky a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu